Στο νοσοκομείο η Demi Lovato

Στο νοσοκομείο η Demi Lovato
Η Demi Lovato επί σκηνής κατά την περιοδεία της στο Λονδίνο Joel C Ryan/Invision/AP

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μετήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Los Angeles έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Στο νοσοκομείο του Los Angeles νοσηλεύεται από το απόγευμα της Τρίτης η τραγουδίστρια Demi Lovato, έπειτα από επεισόδιο υπερβολικής δόσης ναρκωτικών. 

Η 25χρονη ερμηνεύτρια και συνθέτης βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία αυτό το διάστημα και σύμφωνα με τις αναφορές εντοπίστηκε αναίσθητη στο σπίτι της στην πόλη των αγγέλων. Εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου NBC που μετέδωσε πρώτο την είδηση έσπευσε ωστόσο να διευκρινίσει πως η τραγουδίστρια είναι πλέον καλά, έχει τις αισθήσεις της και λαμβάνει ιατρική φροντίδα μεταξύ αγαπημένων προσώπων. 

Η Lovato έχει μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για την εξάρτησή της από ναρκωτικά, ενώ το 2010 είχε νοσηλευτεί σε κέντρο αποτοξίνωσης. Η ίδια αποκάλυψε πως έκανε χρήση κοκαΐνης, ενώ έχει διαγνωσθεί και με διπολική διαταραχαή. Η Demi Lovato ανήκει στη λίστα των καλλιτεχνών της Αμερικής με τις υψηλότερες πωλήσεις παγκοσμίως. 

Ο πατέρας της, που πέθανε το 2013, αντιμετώπιζε και εκείνος σοβαρά προβλήματα εξάρτησης. “Νομίζω πάντα αναζητούσα την απάντηση στο τι έβρισκε εκείνος στα ναρκωτικά και το αλκοόλ που τον γέμιζαν και τα επέλεγε αντί της οικογένειάς του”. Το τελευταίο single της με τίτλο Sober, αναφέρεται σε αυτή τη μάχη με τις εξαρτήσεις. “Θέλω να είμαι πρότυπο, αλλά δεν είμαι παρά ένας άνθρωπος” αναφέρει στους στίχους του. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα