Ένα κορυφαίο Small Luxury Hotel στην Κω συμβάλλει στην αναβάθμιση του νησιού

Ένα κορυφαίο Small Luxury Hotel στην Κω συμβάλλει στην αναβάθμιση του νησιού
Ένα κορυφαίο Small Luxury Hotel στην Κω συμβάλλει στην αναβάθμιση του νησιού

Το Aqua Blu Boutique Hotel & Spa ξεκίνησε τη λειτουργία του για τη φετινή σεζόν, με τον ιδιοκτήτη να επιχειρεί νέες επενδύσεις στην Κω

Η Κως είναι από τους «δυνατούς» παίκτες του ελληνικού τουρισμού. Το νησί, παρόλο που επλήγη αρχικά από το μεταναστευτικό και στη συνέχει από τον φονικό σεισμό, διαθέτει τέτοιες υποδομές που μπορούν να φιλοξενήσουν όλα τα είδη του τουρισμού, από all inclusive μονάδες, μέχρι και απλά καταλύματα.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Κουτσό, ιδιοκτήτη των ξενοδοχείων ΑQUA BLU HOTEL&SPA και PELAGOS, προβλέπεται αύξηση τουλάχιστον κατά 20% φέτος.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας προχώρησε και σε μία τρίτη σημαντική επένδυση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, αναπαλαιώνοντας το ιστορικό κτίριο Albergo Gelsomino. Πρόκειται για το παλαιότερο ξενοδοχείο στην Κω το οποίο μετονομάστηκε σε «Ακταίον» και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τις οικογένειες του νησιού. Αναμένεται να επαναλειτουργήσει τον Ιούλιο του 2018 ξυπνώντας αναμνήσεις από το παρελθόν αλλά απόλυτα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της εποχής με παροχές υψηλών προδιαγραφών.

Το Aqua Blu Βoutique Hotel & Spa, μόλις στα τρία χρόνια της λειτουργίας του αποτελεί σημαντικό «πλεονέκτημα» για την τουριστική αναβάθμιση της Κω.

Πρόκειται για ένα μοναδικό boutique hotel 5 αστέρων με σύγχρονο ντιζάιν, και υψηλού επιπέδου παροχές, στη βόρεια πλευρά του λιμανιού της Κω. Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 3 χλμ. από το κέντρο του νησιού σε μια εκπληκτική τοποθεσία στην παραλία της Λάμπης.

Διαθέτει 53 δωμάτια, όλα σουίτες που προσφέρουν στον επισκέπτη φυσικό φως που διαχέεται μέσα από τα μεγάλα παράθυρα. Διαθέτει περίτεχνα έπιπλα και δρύινα πατώματα.

Εξάλλου, φημίζεται για το ατμοσφαιρικό Tamaris spa, επίσημο μέλος του διεθνούς δικτύου Spa Cinq Mondes με εσωτερική πισίνα, καμπίνες μασάζ, σάουνα και χαμάμ καθώς και υπηρεσίες ομορφιάς.

Οσον αφορά για τη γεύση, με ελληνική κουζίνα και μεσογειακές γεύσεις, φροντίζουν ο Executive Chef Πάυλος Κυργιάκης, ο Chef Μιχάλης Μάρθας και ο επαγγελματίας Sommelier Σταμάτης Μπιλλής.

Εξάλλου, για όσους θέλουν να περιηγηθούν από το ξενοδοχείο, πραγματοποιούνται και εκδρομές και συγκεκριμένα τρία island tour: Καλυμνος, Ψέριμος, Πλατύ, Volcano tour στη Νίσυρο και Μπόντρουμ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα