Περισσότεροι πρόσφυγες φιλοξενούνται στις δομές των ενόπλων δυνάμεων

Περίπου 1200 μετανάστες και πρόσφυγες έφτασαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.Η αστυνομία επέτρεψε την επιβίβαση σε πούλμαν γα την Ειδωμένη,μόνο σε Ιρακινούς και Σύριους πρόσφυγες και μετανάστες που διέθεταν ταξιδιωτικά έγγραφα.Κλιμάκιο της υπηρεσίας αλλοδαπών αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας,έκαναν έλεγχο πρίν και μετά την επιβίβασή τους στα πούλμαν των πρακτορείων,Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Περίπου 1200 μετανάστες και πρόσφυγες έφτασαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.Η αστυνομία επέτρεψε την επιβίβαση σε πούλμαν γα την Ειδωμένη,μόνο σε Ιρακινούς και Σύριους πρόσφυγες και μετανάστες που διέθεταν ταξιδιωτικά έγγραφα.Κλιμάκιο της υπηρεσίας αλλοδαπών αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας,έκαναν έλεγχο πρίν και μετά την επιβίβασή τους στα πούλμαν των πρακτορείων,Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Αυξήθηκαν οι πρόσφυγες και μετανάστες στις 31 δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι ένοπλες δυνάμεις

Αυξήθηκαν κατά 148 άτομα οι πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν στις 31 δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι ένοπλες δυνάμεις.

Την Πέμπτη καταγράφηκαν 21.459 άτομα έναντι 21.311 ατόμων την περασμένη Πέμπτη. Η δυνατότητα φιλοξενίας των δομών παραμένει στα 22.140 άτομα.

Οι τρεις κλάδοι των ενόπλων δυνάμεων παρείχαν 12.637 μερίδες φαγητού, από τις οποίες 1.214 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους.

Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων και μεταναστών, διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους 3 κλάδους των ενόπλων δυνάμεων.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρόσφυγες
SHARE: