Βίντεο: Περαστικοί “συνέλαβαν” μανιακό με μαχαίρι μέχρι να τον πιάσει η αστυνομία

Βίντεο: Περαστικοί “συνέλαβαν” μανιακό με μαχαίρι μέχρι να τον πιάσει η αστυνομία
Περαστικοί βοήθησαν την αστυνομία να συλλάβει μανιακό με μαχαίρι Daily Mail video

Με τις επιθέσεις με μαχαίρι να γίνονται όλο και πιο συχνές στη Βρετανία, οι κάτοικοι του Κάρντιφ αποφάσισαν να "πάρουν το νόμο στα χέρια τους" και να αποδείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στην αστυνομία, βοηθώντας στη σύλληψη ενός οπλισμένου νεαρού που προσπαθούσε να διαφύγει

Ύστερα από μια συμπλοκή έξω από κεντρικό ξενοδοχείο στο Κάρντιφ, ο 20χρονος Μουάζ Ταράφνταρ ανέβηκε στο ποδήλατό του προσπαθώντας να φύγει από το σημείο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Οι περαστικοί όμως που ήταν μάρτυρες του περιστατικού αποφάσισαν να παρέμβουν, κάνοντας πιο δύσκολη τη διαφυγή του και διευκολύνοντας το έργο της αστυνομίας.

Η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που ένας από τους περαστικούς “πετάγεται” μπροστά από τον 20χρονο με δύναμη ρίχνοντάς τον από το ποδήλατο στο έδαφος. Εκείνος σηκώνεται και αρχίζει να τρέχει προσπαθώντας να ξεφύγει. Μέχρι την στιγμή που ένας άλλος περαστικός του βάζει τρικλοποδιά και τον ρίχνει ξανά στο έδαφος. Επάνω του πέφτουν και άλλοι περαστικοί που τον ακινητοποιούν, μέχρι τη στιγμή που φθάνει ένα περιπολικό για να τον συλλάβει.

Για την ιστορία, στην τσάντα του 20χρονου, ο οποίος είναι εθισμένος στα ναρκωτικά και γνωστό “βαποράκι” της περιοχής, βρέθηκε ένα μεγάλο μαχαίρι, γεγονός που ήταν αρκετό για να του επιβληθεί εξάμηνη φυλάκιση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα