Οι σπόντες της Κορομηλά στο Φουρθιώτη και η ‘εξαφάνισή’ της

Οι σπόντες της Κορομηλά στο Φουρθιώτη και η ‘εξαφάνισή’ της

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η διακοπή της συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού με την παρουσιάστρια. Οι σπόντες της Κορομηλά προς τον διευθυντή του Epsilon και η "εξαφάνιση" της που προκαλεί ερωτηματικά

Η τόσο μα τόσο προωθημένη και πολυδιαφημισμένη επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στα βραδινά shows και την τηλεόραση, οι τόσες διαφημίσεις και οι άλλοι τόσοι τόνοι χαρτιού σε αφίσες σε όλη την Αθήνα δεν αρκούσαν για να αποτρέψουν το διαζύγιο. Έτσι ξαφνικά και ενώ έμενε μια ακόμη εκπομπή για να λήξει η σεζόν, το “Μπράβο Ρούλα” κόπηκε και ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε ανακοίνωση λήξης (δήθεν προκαθορισμένης) της συνεργασίας με τη Ρούλα Κορομηλά. Αν και οι λόγοι της αιφνίδιας αυτής εξέλιξης δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, μια ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά στο instagram ξεκαθαρίζει κατά πολύ το τοπίο.

“Κυρίες και κύριοι, η τηλεόραση είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο άθλημα και δεν είναι αυτό που παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια από κάποιους ανθρώπους” σημειώνει με δηκτικό τρόπο στο μήνυμά της, ενώ σε άλλο σημείο του κειμένου αναφέρει: “Η δουλειά ενός παρουσιαστή δεν είναι να χρησιμοποιεί τη θέση του και τον χώρο του και τον αέρα της τηλεόρασης για να καυτηριάζει, να σχολιάζει, να επικρίνει και να λοιδωρεί τους συναδέλφους του ή όποιους άλλους” και συμπληρώνει: “Η δουλειά ενός παρουσιαστή κατά την προσωπική μου και ταπεινή άποψη μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας είναι να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, να παράγει έργο, να διασκεδάζει τον κόσμο, να έχει άποψη, αλλά ΟΧΙ κριτυική άποψη και καυστική άποψη και μια άποψη που φέρνει σε δύσκολη θέση πολύ κόσμο και δη συναδέλφους”.

Δείτε όλη την ανάρτηση:

Είναι προφανές, πως η Ρούλα Κορομηλά στοχεύει, χωρίς να τον κατονομάζει, στο διευθυντή του σταθμού, Μένο Φουρθιώτη, για τον οποίο τα δημοσιεύματα οργιάζουν, αναφορικά με το ρόλο του στην εξέλιξη που πήραν τα πράγματα. Αν και το επίσημο ανακοινωθέν του σταθμού διαψεύδει τις φήμες περί τριβών με τη διοίκηση, η ξαφνική διακοπή την ώρα που ετοιμαζόταν ένα ολόκληρο show στη Σύρο για την ερχόμενη Κυριακή μάλλον προδιαθέτει για το αντίθετο.

 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει πως από την επίσημη ιστοσελίδα του σταθμού εξαφανίστηκε η εκπομπή Bravo Ρούλα, την οποία δεν μπορεί να βρει ο χρήστης στη λίστα με τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Ακόμη πιο ιντριγκαδόρικο είναι το γεγονός πως η βραδινή εκπομπή από τη Σύρο θα βγει κανονικά, με άλλο όνομα και προφανώς, άλλο παρουσιαστή. Έτσι το “Bravo Ρούλα” έγινε “Μια νύχτα κάτω από τα αστέρια” στο πρόγραμμα του σταθμού χωρίς να επεξηγεί αναλυτικά ποιος θα είναι ο παρουσιαστής και αν οι προγραμματισμένοι καλεσμένοι που θυμίζουμε ήταν οι Αντώνης Ρέμος, Έλενα Παπαρίζου και Γιώργος Πρίντεζης θα είναι παρόντες στην εκπομπή.

 

Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι πως ο Μένιος Φουρθιώτης θα βρίσκεται στο νησί προκειμένου να βγάλει την εκπομπή του “Αποκαλυπτικά” ζωντανά από εκεί και δεν αποκλείεται να δούμε εκείνον στο τιμόνι της βραδινής αυτής εκπομπής. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ πως δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του διευθυντή του σταθμού εμπλέκεται σε “σκάνδαλο” και τελικά αποχώρηση παρουσιάστριας από το κανάλι. Πριν από λίγο καιρό, το κανάλι εξέδωσε άλλη μια παρόμοια ανακοίνωση, στη λογική “δεν τρέχει τίποτα, όλα είναι εντάξει”, με την οποία ανακοίνωνε τη λήξη της συνεργασίας του με την Ελεονόρα Μελέτη. Και σε εκείνη την περίπτωση η παρουσιάστρια είχε απαντήσει, αφήνοντας αιχμές κατά του Epsilon και χωρίς να κατονομάζει τον Μένιο Φουρθιώτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα