Απάντηση Παπανδρέου σε Καραμανλή: ‘Ο εξάδελφός του διέπραξε έγκλημα’

Απάντηση Παπανδρέου σε Καραμανλή: ‘Ο εξάδελφός του διέπραξε έγκλημα’
Exhibition for the 20th anniversary of the death of the founder of PASOK Andreas Papandreou, in Athens on June 23, 2016 / 20 23 ,2016 SOOC

"Η κυβέρνηση της περιόδου 2009-2011 διαχειρίστηκε ένα εθνικό έγκλημα" σημειώνει ο Γιώργος Παπανδρέου

Στην σκληρή κριτική του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, Κώστα Καραμανλή απαντά τη Δευτέρα ο Γιώργος Παπανδρέου μέσω του ΚΙΔΗΣΟ και του γραφείου Τύπου του Κινήματος.

“Ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνηση της περιόδου 2009-2011, διαχειρίστηκαν ένα εθνικό έγκλημα που διέπραξε ο εξάδελφος και συνονόματός του, πρωθυπουργός μέχρι το 2009” σημειώνουν στην ανακοίνωση και προσθέτουν: “Τότε βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος ο Γιώργος Παπανδρέου, όπου βρέθηκαν και τα στοιχεία που αποκάλυπταν τον ένοχο”. Από το ΚΙΔΗΣΟ κλείνουν λέγοντας: “Το Ευρωκοινοβούλιο, χαρακτήρισε το εθνικό εκείνο έγκλημα, ΑΠΑΤΗ”.

Θυμίζουμε πως ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε σχολιάσει την επιστροφή Παπανδρέου στη Δημοκρατική Συμπαράταξη λέγοντας πως η χώρα δεν έχει ανάγκη ” από τα αποπαίδια του παλαιού παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ“, ενώ τόνιζε στη νομιλία του πως ο πρώην πρωθυπουργός και ξάδερφός του Κώστας Καραμανλής ήταν ο μόνος που είχε προειδοποιήσει για την οικονομική κρίση από το 2009.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα