Χατζηδάκης: Ο Βενιζέλος είναι στο ΠΑΣΟΚ. Δεν θα είχαμε λόγο να πούμε όχι στη Άννα Διαμαντοπούλου

Χατζηδάκης: Ο Βενιζέλος είναι στο ΠΑΣΟΚ. Δεν θα είχαμε λόγο να πούμε όχι στη Άννα Διαμαντοπούλου
Στιγμιότυπο από ομιλία του αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη Eurokinissi

Για ένα ακόμη μνημόνιο που είναι μπροστά μας μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης σημειώνοντας ότι “εμείς δεν είμαστε δεξιό ΚΚΕ για να διαγράψουμε τα πάντα με ένα νόμο και ένα άρθρο”.

Καμία καθαρή έξοδος δεν πρόκειται να υπάρξει στην Ελλάδα σημείωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο Κωστής Χατζηδάκης και στους Βασίλη Σκουρή – Αγγελική Σπανού και αυτό καθώς “θα κοπεί ένας μισθός από τους φορολογούμενους λόγω της μείωσης του αφορολόγητου και μία εως 3 συντάξεις από τους συνταξιούχους. Όλα αυτά συνιστούν για εμάς τέταρτο μνημόνιο ”

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε επίσης ότι το αναπτυξιακό της κυβέρνησης είναι ένα κείμενο αρχών κι θέσων για το οποίο η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να δεσμευτεί. “Δεν θα βάλουμε σε διαπραγμάτευση τα οράματα μας και αυτό που θα πουμε στους δανειστεές είναι ότι θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας σε σχέση με την αναπτυξιακή προοπτική και τις μεταρρυθμιστικές παρεμβάσεις που θα κάνουμε”, ενώ υπογράμμισε με νόημα: “Εμείς δεν είμαστε δεξιό ΚΚΕ να διαγράψουμε τα πάντα με ένα νόμο και ένα άρθρο, δεν είμαστε νέος ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν ειναι δυνατόν και να δεχθούμε πως ό,τι πει τώρα ο κ.Τσακαλώτος με τους δανειστές είναι και οι πλάκες του Μωυσή”. 

Για τη δημοσκόπηση της ALCO που παρουσίασε το Νews 24/7 ανέφερε ότι το ισοζύγιο παραμένει σταθερό. “Η ΝΔ παραμένει μπροστά και ο Μητσοτάκης θεωρείται ο πιο κατάλληλος για πρωθυπουργός”.

Παράλληλα ανέφερε ότι η ΝΔ θα απευθυνθεί σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις που είναι σε ευρωπαϊκή μεταρρυθμιστική κατεύθυνση ώστε να επιτευχθεί μια ευρεία συμμαχία προκειμένου η χώρα να εκπλήξει θετικά και να κερδίσουμε αυτή τη μάχη. Σε αυτό το πλαίσιο πρόσθεσε ότι “δεν είναι όλοι το ίδιο. Αυτή την ώρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος -για παράδειγμα- είναι ενταγμένος στο ΠΑΣΟΚ και δεν μπορούμε να συζητάμε να πάρουμε στελέχη άλλων κομμάτων”. Στον αντίποδα για την κ. Διαμαντοπούλου είπε: “Αυτό είναι άλλο θέμα. Δεν ξέρουμε εάν η κ.Διαμαντοπούλου ενδιαφέρεται με κάποιο τρόπο να συνεργαστεί με τη ΝΔ. Εάν ενδιαφέρεται η κ.Διαμαντοπούλου δεν έχουμε εμείς κανένα λόγο να πουμε όχι σε μία τέτοια συνεργασία, αλλά είναι τελείως υποθετικό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα