Επίσημη επίσκεψη Βούτση στην Πορτογαλία

Επίσημη επίσκεψη Βούτση στην Πορτογαλία
Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης Eurokinissi

Επίσημη επίσκεψη στην Πορτογαλία πραγματοποιεί την Κυριακή και τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης

Επίσημη επίσκεψη στην Πορτογαλία πραγματοποιεί αύριο και μεθαύριο ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του ομολόγου του, προέδρου της Συνέλευσης της Δημοκρατίας της Πορτογαλίας, Eduardo Ferro Rodrigues, με τον οποία θα συναντηθεί τη Δευτέρα, στις 12 τοπική ώρα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ.Βούτσης θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Πορτογαλίας, Marcelo Rebelo de Sousa, ο οποίος θα τον δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ συναντήσεις θα έχει με τον Πορτογάλο υπουργό Εξωτερικών, Augusto Santos Silva, τον υφυπουργό Κοινοβουλευτικών Υποθέσεων, Pedro Nuno Santos, αλλά και με Έλληνες αξιωματικούς που υπηρετούν σε υπηρεσίες του ΝΑΤΟ στη Λισαβόνα.

Ο κ. Βούτσης θα συνοδεύεται από τον Γενικό Γραμματέα της Βουλής, Κωνσταντίνο Αθανασίου, τον Διπλωματικό Σύμβουλο του προέδρου της Βουλής, πρέσβη ε.τ. Σπυρίδωνα Θεοχαρόπουλο, την επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων, Μαργαρίτα Φλούδα, την επικεφαλής του Γραφείου Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης, Αδαμαντία Καρυοφύλλη και την επικεφαλής της Εθιμοτυπίας της Βουλής, Ευαγγελία Παπαφιλίππου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα