Κουβέλης: Με το σημερινό αποτέλεσμα, ανοίγει ο δρόμος για εκλογές

Κουβέλης: Με το σημερινό αποτέλεσμα, ανοίγει ο δρόμος για εκλογές
Συζήτηση για τον προϋπολογιμσό του 2015 στην Βουλή την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ποιες οι εκτιμήσεις του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της πρώτης ψηφοφορίας (Vid)

Την εκτίμηση ότι με το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας ανοίγει ο δρόμος για τις εκλογές, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Με βάση το σημερινό αποτέλεσμα ανοίγει ο δρόμος για εκλογές» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ κατέδειξαν την ανάγκη και έστειλαν μήνυμα ότι δεν μπορούν να συνεχιστούν οι πολιτικές που ακολουθούνται στη χώρα.

Ολόκληρη η δήλωση του Φώτη Κουβέλη:

Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς, με την καταψήφιση της πρότασης που έφερε η κυβέρνηση, έστειλαν το μήνυμα ότι δεν μπορούν να συνεχισθούν οι αδιέξοδες πολιτικές που εγκλώβισαν την κοινωνία, την οικονομία και τη χώρα σε τέλμα. Οι δημοκρατικές διαδικασίες δείχνουν το δρόμο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα