Κυρίτσης: Ο Ρουβίκωνας κάνει ακτιβισμό

Κυρίτσης: Ο Ρουβίκωνας κάνει ακτιβισμό
Ο Γιώργος Κυρίτσης Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη χθεσινή επίθεση στη Γαλλική Πρεσβεία με μπογιές, σημείωσε ότι η δράση του Ρουβίκωνα δεν θα διαταράξει τις σχέσεις της χώρας με τη Γαλλία

«Κλασική περίπτωση ακτιβισμού» χαρακτήρισε τη χθεσινή επίθεση Ρουβίκωνα στη Γαλλική πρεσβεία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης και τόνισε πως «δεν θα διαταράξει καθόλου τις σχέσεις μας με τη Γαλλία».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Γ. Κυρίτσης σημείωσε ότι: «Ο Ρουβίκωνας είναι μια πολιτική ομάδα που κάνει ακτιβισμό καθώς είναι μία από τις κλασικές ενέργειες ακτιβισμού το πέταγμα μπογιάς» «Δεν βοηθάει τις ελληνογαλλικές σχέσεις η δράση αυτή. Δεν συμφωνώ διότι θα πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις με τη Γαλλία ωστόσο δεν θα χαλάσουν από αυτό οι σχέσεις μας με τη Γαλλία» απάντησε όταν τέθηκε το ερώτημα «για το αν κάνει εξωτερική πολιτική ο Ρουβίκωνας».

Ο βουλευτής σχολίασε ότι παρουσιάζεται ως μέγα θέμα, αντί για τα επεισόδια των ακροδεξιών στη Μυτιλήνη. «Αθωώνετε τους ακροδεξιούς της Μυτιλήνης που επιτέθηκαν εναντίον γυναικόπαιδα προσφύγων», είπε ενώ επισήμανε ότι όλη αυτή η εμμονή στο θέμα της εγκληματικότητας που σύμφωνα με τα στοιχεία είναι μειωμένη γίνεται «για να μην απαντήσει η Ν.Δ. στο πολιτικό ζήτημα που προκύπτει για την οικογένεια Μητσοτάκη από το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα