Μαξίμου: Αδιόρθωτος ψεύτης ή απελπισμένος ο Μητσοτάκης

Μαξίμου: Αδιόρθωτος ψεύτης ή απελπισμένος ο Μητσοτάκης
Η είσοδος στο Μέγαρο Μαξίμου Menelaos Myrillas / SOOC

Επικαλούμενο τις δηλώσεις Γιούνκερ για την "πιο καθαρή έξοδο" από τα μνημόνια, το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού απαντά στον πρόεδρο της ΝΔ ότι θα χρειαστει να περιμένει ένα χρόνο για εκλογές και μετά άλλα τέσσερα

Σε υψηλούς τόνους απάντησε το Μαξίμου στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος κάλεσε νωρίτερα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να προκηρύξει εκλογές το Σεπτέμβριο, εάν πιστεύει στην έξοδο από το μνημόνιο.

“Ο κ. Μητσοτάκης είτε είναι αδιόρθωτος ψεύτης είτε πολύ απελπισμένος ή και τα δύο. Την ίδια ημέρα που ο Πρόεδρος της Κομισιόν επιβεβαίωνε πως η Ελλάδα τον Αύγουστο βγαίνει με την “πιο καθαρή έξοδο” από τα μνημόνια, ο ίδιος σε ομιλία του το βράδυ ισχυριζόταν πως “το τελευταίο μεγάλο ψέμα του Πρωθυπουργού είναι η δήθεν καθαρή έξοδος”.

Σήμερα ισχυρίστηκε πως “χρειάζεται οριστική και αμετάκλητη ρύθμιση του χρέους”, ενώ, όταν εδώ και τρία χρόνια η κυβέρνηση έδινε μάχη για το ελληνικό χρέος ο ίδιος έλεγε ότι αυτό “δεν είναι το πιο θεμελιώδες πρόβλημα” και για να έρθει ανάπτυξη χρειάζονται μόνο “δραστικές μεταρρυθμίσεις”, κυρίως στο Δημόσιο” αναφέρει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού σε ανακοίνωση του και καταλήγει:

“Τελικά ποιος είναι ο ψεύτης; Ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Κομισιόν ή ο κ. Μητσοτάκης;

Υ.Γ. Καιρό είχε να ζητήσει εκλογές ο κ. Μητσοτάκης, αλλά θα αναγκαστεί να περιμένει ακόμα έναν χρόνο. Και μετά άλλα τέσσερα.”

ΝΔ: Ποιος αρχηγός έχει ταυτιστεί με το ψέμα, το ξέρουν και τα μικρά παιδιά

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στο  Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το ποιος πολιτικός αρχηγός έχει ταυτιστεί με το ψέμα και την πολιτική εξαπάτηση το ξέρουν πια και τα μικρά παιδιά.

Όσο για τη δήθεν καθαρή έξοδο, στην οποία επιμένει ο πρωθυπουργός, η Νέα Δημοκρατία τον παραπέμπει στις δηλώσεις που έγιναν σήμερα από τον επικεφαλής του Eurogroup, Μάριο Σεντένο περί “ενισχυμένης εποπτείας” της Ελλάδας μετά τον Αύγουστο.

Αν και πάλι ο κ. Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται ότι όλοι έχουν καταλάβει το νέο παραμύθι του, ας ξαναδιαβάσει όσα δήλωσε χθες ο κ. Τσακαλώτος».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα