Νικήτας Κακλαμάνης: Να είμαστε προσεκτικοί με τις δηλώσεις για εθνικά θέματα

Νικήτας Κακλαμάνης: Να είμαστε προσεκτικοί με τις δηλώσεις για εθνικά θέματα
Ο Νικήτας Κακλαμάνης eurokinissi

Για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς, ο αντιπρόεδρος της Βουλής μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ζήτησε κοινή στάση από όλους, μέχρι να επιστρέψουν στην Ελλάδα

Η δικογραφία για το σκάνδαλο Novartis δεν έχει αποδείξεις για εμπλοκή του Άδωνι Γεωργιάδη δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7, από τους 88,6, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

Αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που φέρουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Αδωνι Γεωργιάδη, είπε ότι εάν ο κ. Μητσοτάκης αποδεχόταν την παραίτηση θα ήταν σαν να βγάζει πόρισμα.

Για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς ζήτησε κοινή στάση από όλους, μέχρι να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν κάνουμε δηλώσεις για εθνικά θέματα, τόσο οι πολιτικοί όσο και οι δημοσιογράφοι σημείωσε και πρόσθεσε ότι χρειάζεται μονοφωνία και όχι διφωνία. Να γυρίσουν πρώτα τα παιδιά και μετά εδώ είμαστε να μαλώσουμε είπε.

Για το σκοπιανό επισήμανε τα ζητήματα του αλυτρωτισμού και εκτίμησε ότι με ευθύνη των Σκοπίων δεν θα φτάσει στη Βουλή κάποια πρόταση. Ωστόσο, τόνισε ότι εάν τελικά υπάρξει πρόταση, θα συνεδριάσει η ΚΟ της ΝΔ και θα μπει το θέμα σε ψηφοφορία ώστε το κόμμα να έχει μια και μόνο άποψη.

Ακούστε τις δηλώσεις του:


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα