Ο Μητσοτάκης επιμένει στη βία της αριστεράς, κανένα θέμα για Καμπόσο

Ο Μητσοτάκης επιμένει στη βία της αριστεράς, κανένα θέμα για Καμπόσο
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ Eurokinissi

Στη ΝΔ παραμένουν στην επίπληξη για το δήμαρχο Άργους, ενώ έχουν ανοίξει μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα βάζοντας στο κάδρο της συζήτησης για τη βία και το Γιάννη Μπουτάρη τα της ανομίας και της δημόσιας ασφάλειας με αφορμή την έφοδο του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ

Στην επίπληξη, τη δημόσια αποδοκιμασία και την ανασκευή των δηλώσεων Καμπόσου και Μέλλου παρέμειναν στη ΝΔ παρά το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε τα πυρά τόσο από το ΣΥΡΙΖΑ όσο και από το ΚΙΝ.ΑΛ για να αποπέμψει από τη ΝΔ το δήμαρχο Άργους επειδή επικρότησε τους προπηλακισμούς σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη.

Από τη ΝΔ άφηναν ανοιχτό το θέμα των περαιτέρω χειρισμών για τα συγκεκριμένα στελέχη, κυρίως για το δήμαρχο Άργους Δημήτρη Καμπόσο και δευτερευόντως για τον πρόεδρο των υπαίθριων αγορών Παναγιώτη Μέλλο, εντούτοις φαίνεται πως αρκούνται στις διορθωτικές δηλώσεις που ζήτησε ο Λευτέρης Αυγενάκης και έκαναν τα εν λόγω στελέχη αποσύροντας τις αρχικές προκλητικές και ακραίες δηλώσεις τους.

Σημειώνεται ότι ο κ. Καμπόσος είχε χαρακτηρίσει «προδότη» το Γιάννη Μπουτάρη, ενώ ο κ. Μέλλος είχε εκφράσει χαρά για τις «φάπες» στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Μετά την επίπληξη του γραμματέα της ΝΔ και ο μεν δήμαρχος Άργους ισχυρίστηκε ότι η ανάρτηση έγινε από συνεργάτη του και δεν τον εκφράζει και ο δε κ. Μέλλος απέδωσε σε παρόρμηση της στιγμής την αρχική του αντίδραση δηλώνοντας σύμφωνος με την ανακοίνωση της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι από την Κέρκυρα ο κ. Μητσοτάκης είχε αρκεστεί απλά να ζητήσει από τα στελέχη της ΝΔ να αποφεύγουν εκφράσεις καφενείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από εκεί και πέρα στη ΝΔ έχουν ανοίξει μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα βάζοντας στο κάδρο της συζήτησης για τη βία και το Γιάννη Μπουτάρη τα της ανομίας και της δημόσιας ασφάλειας με αφορμή την έφοδο του Ρουβίκωνα στο Συμβούλιο της επικρατείας. Ο κ. Μητσοτάκης εγκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα για «διχαστικό λόγο που μόνο ζημιά προκαλεί στον τόπο» και τον κάλεσε να «διασφαλίσει όπως οφείλει τον νόμο την τάξη την ασφάλεια τη συνοχή της κοινωνίας και την ομαλή λειτουργία των θεσμών».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα