Οργή ΣΥΡΙΖΑ για το “αρχισυμμορίτης Τσίπρας” του Λοβέρδου

Οργή ΣΥΡΙΖΑ για το “αρχισυμμορίτης Τσίπρας” του Λοβέρδου
Tα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ eurokinissi

Την έντονη αντίδραση της Κουμουνδούρου προκάλεσαν οι δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗΣΥ στο Ραδιόφωνο 24/7. Καλεί τη Γεννηματά να τον αποδοκιμάσει

Για αήθη επίθεση που ευτελίζει κάθε έννοια πολιτικής αντιπαράθεσης κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύοντας βολές κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου για τις δηλώσεις του κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Ο κ.Λοβέρδος προκάλεσε αντιδράσεις καθώς αποκάλεσε τον πρωθυπουργό “αρχισυμμορίτη”, του καταλόγισε σπίλωση των πολιτικών του αντιπάλων και τον κατηγόρησε ότι έριξε αντισυνταγματικά την προηγούμενη κυβέρνηση.

“Η αήθης επίθεση που εξαπέλυσε με δηλώσεις του στον Ραδιόφωνο 24/7 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ευτελίζουν κάθε έννοια πολιτικής αντιπαράθεσης”, αναφέρει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου και καταλήγει:

“Το Κίνημα Αλλαγής και η επικεφαλής του, Φώφη Γεννηματά, οφείλουν να αποδοκιμάσουν τις χυδαίες δηλώσεις του Ανδ. Λοβέρδου.”

Στην Κουμουνδούρου είναι προφανές ότι παρακολουθούν με κρυφή ικανοποίηση την κρίση στο ΚΙΝΑΛ (όσον αφορά στην οποία ο κ.Λοβέρδος πήρε το μέρος της Φώφης Γεννηματά, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Όταν ο αρχηγός λέει εκλογές, τελείωσε”).

Υπενθυμίζεται επίσης ότι την Κυριακή στην εκδήλωση του Γιάννη Ραγκούση για διάλογο κεντροαριστεράς- αριστεράς είχαν δώσει το παρόν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής Δημήτρης Παπαδημούλης και ο υπυργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. Από την πολευρά του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφές ότι από τη μία φλερτάρει και από την άλλη πιέζει το ΚΙΝΑΛ.

Το ζήτημα του φλερτ ορισμένων στελεχών του ΚΙΝΑΛ είτε με το ΣΥΡΙΖΑ είτε με τη ΝΔ είναι ένα ακόμη ζήτημα, πέραν των διαρροών κατά του αιτήματος για εκλογές εδώ και τώρα, που προκάλεσαν τη χθεσινή δημόσια αντίδραση Γεννηματά και άνοιξαν νέο κύκλο εσωκομματικής αντιπαράθεσης στο νέο φορέα, που τώρα συγκροτείται.

Ο κ.Λοβέρδος ερωτηθείς από το Ραδιόφωνο 24/7 εάν εξετάζεται το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας του ΚΙΝ.ΑΛ. με τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε “προφανώς και όχι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα