Π. Χρηστίδης: “Με στόχο τη νίκη στις εκλογές”

Π. Χρηστίδης: “Με στόχο τη νίκη στις εκλογές”
Ο Παύλος Χρηστίδης Eurokinissi

Ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 εκφράζοντας την βεβαιότητα, ότι το Κίνημα Αλλαγής θα πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό, με την προσφυγή στις κάλπες

“Πάμε στις εκλογές για να κερδίσουμε και να πάρουμε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης” δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Αναφέρθηκε στις εκπλήξεις που συνέβησαν στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις και διαβεβαίωσε ότι με την προσφυγή στις κάλπες θα αποδειχθεί ότι το Κίνημα Αλλαγής θα πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό.

“Το νόμο Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό θα τον αλλάξουμε κατευθείαν” διαβεβαίωσε, σημειώνοντας ότι πρέπει να μειωθούν τα πρωτογενή πλεονάσματα στο 2% και να γίνει οριστική μείωση του χρέους. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της χθεσινής προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή, υποστηρίζοντας ότι δικαιώθηκε η πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά γιατί αποκαλύφθηκε, όπως υποστήριξε, ότι “το ολιστικό σχέδιο της κυβέρνησης δεν είναι παρά ένα ευχολόγιο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα