Πολάκης: Εμετικός ο νόμος Βενιζέλου, πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα

Πολάκης: Εμετικός ο νόμος Βενιζέλου, πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ NOVARTIS/ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ (Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

"Ο κ. Βενιζέλος και οι προκάτοχοί του έφτιαξαν έναν νόμο που να σας καθαρίζει. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρεοκοπήσατε τη χώρα και ένα μεγάλο μέρος της χρεοκοπίας οφείλεται στον χώρο της υγείας" δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Σφοδρή επίθεση και κατά Γεωργιάδη

«Το πρώτο συμπέρασμα από τη συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση Novartis είναι ότι πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα» τόνισε κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

«Ο κ. Βενιζέλος και οι προκάτοχοί του έφτιαξαν έναν νόμο που να σας καθαρίζει. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρεοκοπήσατε τη χώρα και ένα μεγάλο μέρος της χρεοκοπίας οφείλεται στον χώρο της υγείας» τόνισε ο κ. Πολάκης και χαρακτήρισε «εμετικό» τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, επειδή οδηγεί σε παραγραφές.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επετέθη επίσης με δριμύτητα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ ‘Αδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο κατηγόρησε ότι ψεύδεται και αναφέρθηκε σε περιπτώσεις τιμολόγησης φαρμάκων της Novartis, κατά τη διάρκεια της υπουργίας του, στις χρηματοδοτήσεις «ανύπαρκτων», όπως είπε, sites μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ και στο Harvard Project.

«Δεν σε κατηγορούν ότι γράφτηκες στο Harvard, αλλά ότι υλοποίησες το Harvard Project και τις επιθυμίες της Novartis» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα