Πρωτόπαπας: Η Ελλάδα πρέπει να πείσει την Ε.Ε. ότι στέκεται στα πόδια της

Πρωτόπαπας: Η Ελλάδα πρέπει να πείσει την Ε.Ε. ότι στέκεται στα πόδια της
Ο Χρήστος Πρωτόπαπας Eurokinissi

Το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής περιέγραψε στο Ραδιόφωνο 24/7 τα στάδια που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα για να αποδείξει ότι είναι αξιόπιστη ευρωπαϊκή χώρα

«Το κλειδί για να βγει η χώρα καθαρά από τα μνημόνια είναι η αξιοπιστία» δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Χρήστος Πρωτόπαπας.

Τόνισε ότι η χώρα πρέπει να πείσει ότι είναι αξιόπιστη ευρωπαϊκή χώρα, ότι στέκεται στα πόδια της, να έρθουν επενδύσεις και στη συνέχεια να πάει σε συμφωνία με τους εταίρους για μείωση των πλεονασμάτων.

Για τον Ευάγγελο Βενιζέλο είπε ότι είναι στέλεχος της παράταξης, πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, συμμετέχει στις διαδικασίες και αυτό είναι η ενιαία απάντηση σε όσα λέει ο Αντώνης Σαμαράς για μέτωπο ή άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις συνεργασίες, δήλωσε ότι το Κίνημα Αλλαγής θα πάει σε εκλογές με τις 12 προτάσεις που κατέθεσε στο συνέδριο η Φώφη Γεννηματά και μετά την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, θα προτείνει προγραμματική συμφωνία με προοδευτικό πρόσημο. Πρόσθεσε ότι αυτό δεν σημαίνει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί η ΝΔ είναι συντηρητικό κόμμα αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατ όνομα αριστερό κόμμα καθώς συγκυβερνά με τον ακροδεξιό Καμμένο.

Σημείωσε ότι δεν μπορεί να επιβάλλει ο ίδιος εκλογές, αλλά όσο πιο γρήγορα γίνουν τόσο το καλύτερο.

Για τον κατώτατο μισθό, είπε ότι πρέπει να περιληφθεί στην εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας. Υπενθύμισε την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για αύξηση του κατώτατου μισθού και την κατώτατη σύνταξη στα 500 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα