Βουλή: Ακρόαση της Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης ζητά ο Αδ. Γεωργιάδης

Ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματος την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματος την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επικαλείται σχετική Προκαταρκτική Έρευνας της Δικαιοσύνης για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ

Να κληθεί σε ακρόαση στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου ζητεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Με δήλωσή του ο κ. Γεωργιάδης σημειώνει ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη διέταξε Προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες εναντίον του κλιμακίου της Γενικής Επιθεώρησης, που διενεργεί τον έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Τονίζει, μάλιστα, ότι η έρευνα αφορά το εάν στοιχειοθετούνται κατηγορίες εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ για απειλές και εκβιασμούς εναντίον τους. «Η κυρία Παπασπύρου καλείται να εξηγήσει γιατί, αν και έχει δεχθεί πολλαπλές καταγγελίες για διασπάθιση δημοσίου χρήματος στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί της παρούσης διοικήσεως, έως σήμερα δεν έχει διενεργήσει κανέναν ουσιαστικό έλεγχο των καταγγελιών αυτών παρά τις πολλές δημόσιες διαβεβαιώσεις της για το αντίθετο» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλή

ADVERTISING

SHARE: