Ο Τόνι Σφήνος ξέρει… τη σύντροφό σου καλύτερα από εσένα

Ο Τόνι Σφήνος ξέρει… τη σύντροφό σου καλύτερα από εσένα
Ο Τόνι Σφήνος το ξέρει! Το ταίρι το ξέρει;

Ένα νέο τηλεπαιχνίδι έρχεται να δροσίσει τα καλοκαίρια μας με παρουσιαστή τον αγαπητό preformer. Τολμάς να αποδείξεις την αγάπη, την αφοσίωση και την προσοχή στο έτερον ήμισυ μπροστά στις κάμερες;

Ο Τόνι Σφήνος το ξέρει! Το ταίρι το ξέρει;

“Δεν με ξέρεις καθόλου”!!! Πόσες φορές δεν το έχουμε ξεστομίσει σε καβγά στον/στην σύντροφό μας; Η σχέση με έναν άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεται κανείς την ζωή του, σαφέστατα και περιλαμβάνει εκμυστηρεύσεις και εξομολογήσεις. Πόσο καλά όμως γνωρίζεις τον άνθρωπό σου; Αρκεί για να… πάρεις το ρίσκο να βγεις σε εθνική εμβέλεια και να κερδίσεις πλούσια δώρα;

Το «ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ» είναι ένα ψυχαγωγικό show για όλη την οικογένεια έρχεται στον ΑΝΤ1 τον Ιούλιο ΑΝΤ1

Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι για ζευγάρια, «Το Ταίρι Ξέρει», με παρουσιαστή τον δημοφιλή showman Τόνι Σφήνο, έρχεται αυτόν τον Ιούλιο, στον ΑΝΤ1! Και ναι, επιτέλους, ένας ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός ποντάρει σε νέο πρόγραμμα και όχι κονσέρβα…

Το καλοκαιρινό οικογενειακό show

Το «ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ» είναι ένα ψυχαγωγικό show για όλη την οικογένεια, στο οποίο συμμετέχουν ζευγάρια, που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα, ο ένας για τον άλλον. Το πόσο καλά γνωρίζονται όμως, θα πρέπει να το αποδείξουν μέσα από τις προβλέψεις και τις δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται.

Ο Τόνι Σφήνος αναλαμβάνει για πρώτη φορά ρόλο παρουσιαστή στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ΑΝΤ1

Εκεί λοιπόν «σφηνώνει» ο ανυπέρβλητος Τόνι! Ο performer για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιαστή, εισβάλλει κυριολεκτικά στη ζωή των ζευγαριών με έναν πολύ καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Με το δικό του μοναδικό τρόπο, ο Τόνι θα βρίσκεται δίπλα και στο ταίρι που δεν ξέρει, αλλά και στο ταίρι, που περίμενε το ταίρι του να ήξερε καλύτερα!

Δοκιμασίες για γέλια μέχρι δακρύων

Οι υπεύθυνοι του προγράμματος στον ΑΝΤ1 μας υπόσχονται ατελείωτο γέλιο, μέσα από ευφάνταστες δοκιμασίες παιχνιδιών στις οποίες υποβάλλονται τα ζευγάρια.

Τα παιχνίδια χωρίζονται σε 5 γύρους. Στους 4 πρώτους, οι συμμετέχοντες συλλέγουν πόντους, ενώ στον τελικό γύρο προκύπτει και το νικητήριο ζευγάρι του επεισοδίου.

Πιο συγκεκριμένα: Στους 2 πρώτους γύρους, οι γυναίκες κάθονται σε ένα τραπέζι και οι άνδρες σε ένα γυάλινο ηχομονωτικό θάλαμο, όπου ακούν τις προβλέψεις που κάνουν για εκείνους τα ταίρια τους, χωρίς οι γυναίκες όμως να βλέπουν και να ακούν τις αντιδράσεις τους, εκείνη τη στιγμή. Όταν ξεκινήσουν τα παιχνίδια, οι άνδρες θα πρέπει να ανταποκριθούν σε αυτές τις προβλέψεις με ακρίβεια, προκειμένου να κερδίσουν.

Στους επόμενους 2 γύρους, οι όροι αντιστρέφονται και οι γυναίκες μπαίνουν στο θάλαμο, ενώ οι άνδρες κάνουν τις προβλέψεις. Τα δύο ζευγάρια με τους περισσότερους πόντους προκρίνονται στον τελικό γύρο, όπου πλέον λειτουργούν ομαδικά, για να ανακηρυχθεί ο νικητής του επεισοδίου.

Τα ζευγάρια που κερδίζουν, έρχονται αντιμέτωπα στο Μεγάλο Τελικό της εβδομάδας, όπου ο νικητής κερδίζει ένα αυτοκίνητο!

Έρχεται τον Ιούλιο στον ΑΝΤ1!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα