Παρελθόν από το Epsilon η Ναταλία Γερμανού

Παρελθόν από το Epsilon η Ναταλία Γερμανού
Η Ναταλία Γερμανού αποτελεί παρελθόν από την τηλεόραση του Epsilon Instagram

Η παρουσιάστρια βρέθηκε εκτός πλάνων του σταθμού, στα πλαίσια της γενικότερης αναδιοργάνωσης του Epsilon για το ανανεωμένο πρόγραμμα της σεζόν

Ο ένας μετά τον άλλο, οι σημερινοί παρουσιαστές που ανήκουν το δυναμικό του Epsilon, βλέπουν την πόρτα της εξόδου από το κανάλι. Μετά τις ανακοινώσεις για μη ανανέωση συμβολαίου σε Τατιάνα Στεφανίδου, Ανίτα Πάνια και Μένιο Φουρθιώτη, ακολουθεί η είδηση της λήξης συνεργασίας με τη Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια που είχε αναλάβει το πρωινό του Σαββατοκύριακου τα τελευταία χρόνια δεν θα ανήκει στο δυναμικό του σταθμού. Σε συνάντηση με δημοσιογράφους, η νέα διευθύντρια ψυχαγωγικού, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, επιβεβαίωσε τη λύση της συνεργασίας, τονίζοντας πως στην περίπτωση της παρουσιάστριας ο “χωρισμός” επήλθε “κοινή συναινέσει”. 

Η Ναταλία Γερμανού φαίνεται πως συζητά τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα, ενώ είναι  κοντά σε κάποια συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, αν επαληθευτούν τα όσα ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος στον αέρα του Happy Day. Η ίδια η παρουσιάστρια, παρότι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δεν έχει σχολιάσει τίποτα για τα μελλούμενα στα τηλεοπτικά της πλάνα.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, το Epsilon, με εντελώς ανανεωμένη ομάδα στελεχών ποντάρει πολλά στην ριζική ανανέωση του προγράμματός του. Τζόνι Καλλιμέρης και Άλκηστις Μαραγκουδάκη έχουν αναλάβει να “μεταμορφώσουν” τη φυσιογνωμία του καναλιού τόσο στο ψυχαγωγικό – με μια γερή επένδυση σε σίριαλ, talent show και εκπομπές – όσο φυσικά και στο ενημερωτικό κομμάτι. Σε αυτό το πλαίσιο, οι περισσότεροι από τους σημερινούς ενοίκους της τηλεοπτικής συχνότητας θα πρέπει να αναζητήσουν αλλου τηλεοπτική στέγη. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα