Survivor 2: Η ασταμάτητη Σπυροπούλου και η απάντηση της Μελίνας για το σεξ τους άφησε ξερούς

Survivor 2: Η ασταμάτητη Σπυροπούλου και η απάντηση της Μελίνας για το σεξ τους άφησε ξερούς

Η ανατροπή που ξεκίνησε από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η ερώτηση περί σεξ που προκάλεσε γέλια και το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Οι Διάσημοι ήταν οι νικητές στον χθεσινό στίβο μάχης του Survivor. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ελένη Χατζίδου πρωτοστάτησαν στην ανατροπή μιας και αποδείχθηκαν πολύ καλές στον στόχο.

Τελικά, οι Διάσημοι επικράτησαν με 10-7 έναντι των Μαχητών και κέρδισαν τα sleeping bags και τα μαξιλάρια, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.

Στη συνέχεια ακολούθησε το κουίζ των ερωτήσεων με τον νικητή να κερδίζει τάρτες φρούτων. Μία από τις ερωτήσεις του Σάκη Τανιμανίδη προκάλεσε… πανικό, εκ του αποτελέσματος. Για την ακρίβεια, η απάντηση της Μελίνας στο “πόσες φορές κατά μέσο όρο κάνουν σεξ άνθρωποι ηλικίας 18-29 ετών;”, ήταν όλα τα λεφτά, και κανείς δεν κατάλαβε τι ακριβώς σκεφτόταν…

Σήμερα μία νέα αναμέτρηση περιμένει τους παίκτες με στόχο τη νίκη και το έπαθλο φαγητού, που τόσο πολύ θέλουν και οι δύο ομάδες. Όπως φαίνεται στο τρέιλερ αναμένεται μια σκληρή μάχη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα