Κυκλοφόρησε το ParosVillas 2018

Κυκλοφόρησε το ParosVillas 2018

Η έκδοση του νέου λευκώματος ParosVillas παρουσιάζει 15 πολυτελείς εξοχικές κατοικίες στην Πάρο και την Αντίπαρο

Η έκδοση του νέου λευκώματος ParosVillas παρουσιάζει 15 πολυτελείς εξοχικές κατοικίες στην Πάρο και την Αντίπαρο, επιχειρώντας να καταγράψει τα καλύτερα πρόσφατα υλοποιημένα έργα σε δύο από τα πιο δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων.

 

Οι αρχιτέκτονες διαπραγματεύονται εδώ με ποικίλους τρόπους τη συνομιλία του κτίσματος με τη μορφολογία του εδάφους και τα υπάρχοντα παραδοσιακά οικιστικά σύνολα, έχοντας ως βασική επιδίωξη την προσαρμογή του κτίσματος στον τόπο και το τοπίο, μέσω του αρχιτεκτονικού συντακτικού, της χρήσης των υλικών και κάποτε των παραδοσιακών τεχνικών δόμησης.

 

Σε όλες τις περιπτώσεις, οι εσωτερικές διαμορφώσεις μαρτυρούν μια μεγάλη συνθετική ελευθερία με στόχο τη μέγιστη δυνατή θέα, την ανεμπόδιστη σύνδεση του εσωτερικού με το εξωτερικό και την εξασφάλιση σύγχρονων ανέσεων κατοίκησης, με μεγάλους εσωτερικούς χώρους, άνετη επίπλωση, μελετημένο φωτισμό και εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό.

 

Η διεθνής έκδοση ParosVillas 2018 θα κυκλοφορήσει, εκτός από Ελλάδα και Κύπρο, στα αεροδρόμια και στα κεντρικά σημεία πώλησης τύπου των παρακάτω χωρών: Τουρκία, Ντουμπάι, Αμπού Ντάμπι, Κατάρ, Μπαχρέιν, Λίβανο, Ομάν, Κίνα, Ταϊβάν, Κορέα και Ινδία.

 

Το ParosVillas είναι μία ετήσια έκδοση του ek magazine

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα