Cosmote: Διαθέσιμη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση η υπηρεσία ελέγχου χρήσης των mobile data

Cosmote: Διαθέσιμη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση η υπηρεσία ελέγχου χρήσης των mobile data

Αποφυγή επιπλέον χρεώσεων και στην Ε.Ε. με αυτόματη διακοπή της πλοήγησης μετά το τέλος των δωρεάν ΜB και δυνατότητα αγοράς MB με την επιλογή κάποιου από τα διαθέσιμα πακέτα GIGA NOW

Η COSMOTE διαθέτει πρώτη τη δυνατότητα για αποφυγή επιπλέον χρεώσεων από χρήση mobiledata στην Ευρωπαϊκή Ένωση και για ανανέωση των MB με τα πακέτα GIGANOW. Μέσω της υπηρεσίας COSMOTEMyInternet, οι συνδρομητές συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα μπορούν πλέον να ελέγχουν τα mobiledata που καταναλώνουν, σαν να βρίσκονται στην Ελλάδα.

Μέσω της δωρεάν υπηρεσίας COSMOTE My Internet, οι συνδρομητές συμβολαίου που βρίσκονται εντός Ε.Ε., ενημερώνονται αυτόματα με SMS στο κινητό τους, όταν καταναλώσουν τα MB του προγράμματός τους (φτάνοντας στο 80% και στη συνέχεια στο 100%). Παράλληλα, με την κατανάλωση όλων των data, διακόπτεται η δυνατότητα πλοήγησης, για να αποφευχθεί τυχόν επιπλέον χρέωση. Στη συνέχεια, εφόσον το επιθυμούν, οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα GIGA NOW ή να πλοηγηθούν με χρέωση ανά MB.

Η υπηρεσία COSMOTEMyInternet είναι η μόνη που προσφέρει πραγματικό έλεγχο κόστους για τη χρήση των MB, ώστε οι συνδρομητές να μην χρεωθούν ούτε 1 ευρώ παραπάνω, εφόσον δεν το επιλέξουν.

Η αναβάθμιση της υπηρεσίας απαντά στις αυξημένες ανάγκες για πλοήγηση στο διαδίκτυο και στο εξωτερικό, καθώς μετά την απελευθέρωση του roaming εντός της Ε.Ε., η χρήση του MobileInternet στις χώρες εντός του ΕΟΧ (ενιαίου οικονομικού χώρου), έχει τετραπλασιαστεί, σε σχέση με το 2017.

Τα πακέτα GIGANOW

Η COSMOTE δημιούργησε τα πακέτα GIGA NOW, απαντώντας στην αυξημένη ζήτηση των συνδρομητών για περισσότερο mobileinternet, με τον πιο οικονομικό τρόπο. Συνολικά, σε επίπεδο τετραετίας η μέση χρέωση ανά GB έχει μειωθεί σχεδόν 75%.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα