Podcast 20/20: Η Τουρκία, ο φόβος για το μέλλον και η ανάμνηση του Ανδρέα

Podcast 20/20: Η Τουρκία, ο φόβος για το μέλλον και η ανάμνηση του Ανδρέα
Shutterstock

Το podcast 20/20 του News 24/7 παρουσιάζει την έρευνα της aboutpeople για τα εθνικά θέματα. Η ανησυχία των πολιτών για το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων, οι προσδοκίες για το αποτέλεσμα των διερευνητικών και ο πιο αποτελεσματικός πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης στα εθνικά θέματα.

Ανησυχία των πολιτών για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, θετική ανταπόκριση στις διερευνητικές αλλά χωρίς ελπίδα για λύση, η επιλογή της Χάγης και οι χειρισμοί του Ανδρέα Παπανδρέου.

Μάνος Χωριανόπουλος και Παντελής Πετράκης συζητούν στο podcast 20/20 του News 24/7 με τον πολιτικό αναλυτή και ιδρυτή της aboutpeople, Πέτρο Ιωαννίδη για την έρευνα σχετικά με τα εθνικά θέματα και την εξωτερική πολιτική.

Πώς κρίνουν οι πολίτες την επανέναρξη των διερευνητικών συνομιλιών, τι περιμένουν από την εξέλιξη των σχέσεων με την Τουρκία, ποια η θέση τους για το ενδεχόμενο προσφυγής στη Χάγη;

Οι απαντήσεις των πολιτών για την Συμφωνία των Πρεσπών, την στάση του Αντώνη Σαμαρά και ποιον θεωρούν αποτελεσματικότερο πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης στον χειρισμό των Εθνικών Θεμάτων, στο podcast 20/20 του News 24/7.

Τα Highlights:

Στο 08:38 Η ανάλυση για τη σκληρή στάση Σαμαρά για τα ελληνοτουρκικά και την αποδοχή από το 30% των πολιτών

Στο 12:08 Πώς ερμηνεύεται το υψηλό ποσοσοστό του Αλέξη Τσίπρα, όσον αφορά τον χειρισμό των εθνικών θεμάτων

Στο 13:10 Γιατί οι πολίτες θυμούνται τον Ανδρέα Παπανδρέου, όταν υπάρχει κρίση στα εθνικά θέματα

Στο 15:20 Η τάση των πολιτών να επιστρέφουν στο παρελθόν, όταν το παρόν είναι πολύ δύσκολο

Κάνε subscribe στο Podcast του News 24/7, 20/20, στο Spotify

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα