Ολυμπιακός: Τέλος ο Μενσά

Διαβάζεται σε 1'
Ολυμπιακός: Τέλος ο Μενσά
EUROKINISSI

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Νέιθαν Μενσά (27 χρονών, 2.10 μέτρα), με τους “ερυθρόλευκους” να ανακοινώνουν την λύση του συμβολαίου του.

Ο Νέιθαν Μενσά (27 χρονών, 2.10 μέτρα) δεν είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν την λύση του συμβολαίου του αθλητικού ψηλού, αφήνοντας ελεύθερο τον άλλοτε NBAερ.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Μενσά αποκτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο όταν η ομάδα του Πειραιά ξέμεινε από σέντερ λόγω του προβλήματος υγείας του Μόουζες Ράιτ και των τραυματισμών των Νίκολα Μιλουτίνοβ και Μουσταφά Φαλ, αλλά ουσιαστικά δεν μπόρεσε ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητικού επιτελείου.

Στο διάστημα της παρουσίας του πρόλαβε να αγωνιστεί σε 6 αγώνες στην Stoiximan GBL, έχοντας 5.2 πόντους και 4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής και σε δύο παιχνίδια στην EuroLeague, όπου έμεινε στο παρκέ συνολικά 5 λεπτά, χωρίς να σημειώσει πόντο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα