Χανιά: Ανήλικη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό – Συνελήφθησαν 10 άτομα

Διαβάζεται σε 2'
Θύμα κακοποίησης (φωτογραφία αρχείου)
Θύμα κακοποίησης (φωτογραφία αρχείου) iStock

Στη σύλληψη 10 ατόμων προχώρησαν οι αρχές στα Χανιά, μετά την καταγγελία ανήλικης για ομαδικό βιασμό.

Θύμα ομαδικού βιασμού έπεσε μια 17χρονη στα Χανιά από πέντε νεαρούς. Η άτυχη κοπέλα μαζί με μία 16χρονη από την Βουλγαρία που διέμεναν σε ανοιχτή δομή φιλοξενίας ανηλίκων, είχαν βγει το βράδυ της Παρασκευής.

Η 16χρονη συναντήθηκε με έναν ανήλικο σε ένα τουριστικό κατάλυμα όπου ύστερα από χρήση ναρκωτικών προχώρησε σε ερωτική πράξη με την συναίνεση της. Εκεί κλήθηκαν από τον ανήλικο και άλλα αγόρια που κάλεσαν τις κοπέλες σε ένα σπίτι, όπου ακολούθησε ο ομαδικός βιασμός σε βάρος της 17χρονης από πέντε άτομα.

Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές που προχώρησαν συνολικά σε 10 συλλήψεις εκ των οποίων τρεις μητέρες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, η 16χρονη για τον νόμο περί ναρκωτικών, τρεις ημεδαποί 21, 27 και 17 ετών και δύο νεαροί ηλικίας 15 και 18 ετών για τον ομαδικό βιασμό του θύματος και ένας 21χρονος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος του θύματος και για την παράνομη βιντεοσκόπηση του βιασμού, που βρέθηκε στο κινητό του και στο οποίο έχει καταγραφεί ξεκάθαρα η άρνηση του θύματος σε σεξουαλικές πράξεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν όλοι στον Εισαγγελέα και αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον Ανακριτή για να απολογηθούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα