Greek Mafia: Δίωξη για εννέα κακουργήματα κατά των συλληφθέντων για τη δολοφονία ”Θαμνάκια”

Διαβάζεται σε 2'
Οι συλληφθέντες της Greek Mafia
Οι συλληφθέντες της Greek Mafia ΑΡΕΤΗ ΤΗΛΙΑΚΟΥ/ EUROKINISSI

Σωρεία κακουργημάτων και πλημμελημάτων αντιμετωπίζουν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του “Θαμνάκια” στο Χαλάνδρι.

Αντιμέτωποι με σωρεία κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων είναι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του “Θαμνάκια” στο Χαλάνδρι.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης και σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για εννέα κακουργήματα και έξι πλημμελήματα και συγκεκριμένα:

  • Ανθρωποκτονία με δόλο, κατα συναυτουργία (κακούργημα)
  • Αμεση συνεργεια σε ανθρωποκτονία με δόλο κατα συναυτουργία (κακούργημα)
  • Συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση (κακούργημα)
  • Κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών από την οποία μπορει να προκληθεί κίνδυνος για ανθρωπους κατά συναυτουργία (κακούργημα)
  • Έκρηξη από την οποία μπορεί να προκυψει κίνδυνος για άνθρωπο και ξενα πράγματα κατά συναυτουργία (κακούργημα)
  • Παραβίαση απορρήτου τηλεφωνικης επικοινωνίας κατά συναυτουργία και κατά εξακολούθηση (κακούργημα)
  • Διακεκριμένη περιπτωση φθορας με εκρηκτικές ύλες κατά συναυτουργία (πλημμέλημα)
  • Διακεκριμενη περίπτωση παράνομης οπλοφορίας με πολεμικό τουφέκιο (κακούργημα)
  • Εμπρησμος από τον οποίο μπορει να προκύψει κινδυνος για άνθρωπο και ξένα πράγματα κατά συναυτουργία (κακούργημα)
  • Οπλοχρησία (πλημμέλημα)
  • Κλοπή κατά συναυτουργία (πλημμέλημα)
  • Διακίνηση ναρκωτικών (κακούργημα)
  • Πλαστογραφια με χρήση κατά συναυτουργία
    και κατα εξακολούθηση (πλημμέλημα)
  • Παρανομή κατοχη οπλων και πυρομαχικών (πλημμέλημα)
  • Απειλή (πλημμέλημα)

Στη συνέχεια παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, ενώ κατά πληροφορίες οι εισαγγελικές αρχές συμφώνησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον εμπλεκόμενο που κρατείται στις φυλακές, εφόσον ο δικαστικός λειτουργός κρίνει ότι πρέπει να υπάρξει τέτοια ενέργεια.

Σχετικό Άρθρο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα