Λιτόχωρο: Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού δύο νεαρών πεζοπόρων

Διαβάζεται σε 2'
Έρευνες των πυροσβεστών της ΕΜΑΚ (φωτογραφία αρχείου)
Έρευνες των πυροσβεστών της ΕΜΑΚ (φωτογραφία αρχείου) (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI)

Επιχείρηση εντοπισμού δύο νεαρών ανδρών στη θέση Γκόλνα, στο Λιτόχωρο Πιερίας. Συγγενικό τους πρόσωπο ειδοποίησε την ΕΛΑΣ αφού τηλεφώνησε στους δύο άνδρες οι οποίοι δεν αποκρίθηκαν στην κλήση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση των Αρχών για τον εντοπισμό δύο ανδρών, οι οποίοι αναζητούνται στην περιοχή Γκόλνα, στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, για την επιχείρηση ανεύρεσης κινητοποιήθηκαν 9 πυροσβέστες από την Π.Υ. Λιτοχώρου και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 2ης ΕΜΑΚ ως συνδρομή στην ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το voria, πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας περίπου 28 ετών που βρίσκονταν σε ορειβατικό μονοπάτι από το Λιτόχωρο προς τα Πριόνια.

Συγγενικό τους πρόσωπο ειδοποίησε την ΕΛΑΣ αφού τηλεφώνησε στους δύο άνδρες οι οποίοι δεν αποκρίθηκαν στην κλήση.

Οι Αρχές δεν γνωρίζουν το ακριβές στίγμα για τον εντοπισμό των νεαρών και προσπαθούν τους αναζητούν κατά προσέγγιση βάσει ανάρτησης που έκαναν στα social media.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως οι δύο νεαροί έχουν κατασκηνώσει σε κάποιο πλάτωμα. Τα ίχνη τους έχουν χαθεί στη θέση Γκόλνα, έναν λόφο με χαμηλό υψόμετρο, χωρίς επικίνδυνα σημεία και με πολλά πλατώματα, πολύ κοντά στο Λιτόχωρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα