Θανάσης Κατερινόπουλος: “Γι’ αυτό έληξε η συνεργασία μου με την Αγγελική Νικολούλη”

Θανάσης Κατερινόπουλος: “Γι’ αυτό έληξε η συνεργασία μου με την Αγγελική Νικολούλη”
Θανάσης Κατερινόπουλος glomex

Για το κεφάλαιο Αγγελική Νικολούλη και τη λήξη της συνεργασία τους μετά από περίπου 4 χρόνια μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Η απάντηση στα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν έρθει σε ρίξη.

Για τη σχέση του με την Αγγελική Νικολούλη αλλά και την παραφιλολογία που δημιουργήθηκε με το τέλος της συνεργασίας τους μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή “Happy Day”, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία και Επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας διέψευσε τις φήμες που ήθελαν εκείνον και τη γνωστή παρουσιάστρια να μην έχουν καλές σχέσεις, σημειώνοντας πως κάποια στιγμή οι δηλώσεις του για εκείνη παρερμηνεύτηκαν.

“Συνεργαστήκαμε 3-4 χρόνια με την Αγγελική σε διάφορες υποθέσεις, οπότε ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο. Παρά το γεγονός ότι γράφτηκαν διάφορα, ίσα ίσα την εκτιμώ με εκτιμά, σταμάτησε αυτή η συνεργασία, γιατί προέκυψε άλλη συνεργασία με το Star”, ανέφερε αρχικά διαψεύδοντας παράλληλα τις φήμες που ήθελαν τους δυο τους να μην έχουν καλές σχέσεις.

“Κακοπροαίρετοι μπορούν να λένε οτιδήποτε, ίσα ίσα τηλεφωνιόμαστε, μιλάμε.. ίσως να φταίω και εγώ γιατί κάποτε σε κάποια αποστροφή της κουβέντας είπα κάτι και δεν θυμάμαι τι είπα και παρερμηνεύτηκε”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα