ΑΕΚ: Προχωρημένες επαφές με τον Καϊρίνεν
Διαβάζεται σε 1'
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τσεχία ο Φινλανδός διεθνής, Καάν Καϊρίνεν είναι ο χαφ που πάει να πάρει η ΑΕΚ.
- 05 Ιουλίου 2026 10:01
Ο Κάαν Καϊρινεν (1,85μ. αριστεροπόδαρος) της Σπάρτα Πράγας είναι ο μέσος που, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 από την Τσεχία, θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της η ΑΕΚ.
Ο Φινλανδός εν ενεργεία διεθνής ταιριάζει απόλυτα στα πρότυπα του παίκτη που θέλει ο Μάρκο Νίκολιτς για να πλαισιώσει τους Πινέδα και Μάριν στο κέντρο της Ένωσης.
Οι πληροφορίες από Τσεχία κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις. Ο Καϊρίνεν, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα στην Τσεχία δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Σπάρτα Πράγας και παρότι ο προπονητής του δήλωσε πως είχε πρόβλημα, οι Τσέχοι δημοσιογράφοι συνέδεσαν την απουσία του με επικείμενη πώληση του.