Καιρός: Πρόσκαιρη βελτίωση το Σάββατο – Δεν θα λείψουν οι τοπικές βροχές

Καιρός: Πρόσκαιρη βελτίωση το Σάββατο – Δεν θα λείψουν οι τοπικές βροχές
Συννεφιασμένος ουρανός στα Τρίκαλα Eurokinissi

Άστατος καιρός θα επικρατήσει το Σάββατο σε πολλές περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικού χαρακτήρα, ενώ θα έχουμε περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η πρόγνωση του διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Η υποχώρηση της κακοκαιρίας είναι πρόσκαιρη – Νέα μεταβολή του καιρού από την Κυριακή
  • Οι θερμοκρασίες θα είναι κανονικές για την εποχή.
  • Προσοχή στις πρωινές ομίχλες κυρίως στα δυτικά και Βόρεια

Άστατος θα είναι ο καιρός και σήμερα Σάββατο σε πολλές περιοχές της χώρας όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες μπόρες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα στο Ιόνιο 5 με 6 . Στα ανατολικά οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια και θα  φτάσει τους 17 βαθμούς στα βόρεια, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 20 με 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις στην Αττική

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες . Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα βαθμιαία νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

 

Αυξημένες νεφώσεις στην Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με μικρή πιθανότητα ασθενών βροχών Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα