24 MEDIA CREATIVE TEAM/ PAPADAKIS/ EUROKINISSI

ΤΑ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ SHOWBIZ

Με αφορμή το διαζύγιο Νικολαΐδη-Βανδή ανατρέχουμε στους χωρισμούς που έγραψαν ιστορία.

Και γνωρίζονται οι άνθρωποι και ερωτεύονται και δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χώρια από τον άλλο και δίνουν όρκους αιώνιας αγάπης. Και ενώνουν ζωές και καρδιές και μυαλά. Και αγαπιούνται βαθιά. Κάνουν όνειρα, κάνουν σκέψεις, κάνουν παιδιά, κάνουν οικογένεια. Κάνουν πίσω, βάζουν στην άκρη, μπαίνουν στη μέση, επιλέγουν την άκρη, φτάνουν στα άκρα. Οι ίδιοι άνθρωποι που ερωτεύτηκαν με πάθος, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι βλέπουν πια ο ένας το πρόσωπο του άλλου, αγγίζουν ο ένας το δέρμα του άλλου και νιώθουν μακριά. Πολύ μακριά. Ξένοι; Φίλοι; Εχθροί; Συγκάτοικοι; Ό,τι κι αν είναι αυτό που νιώθουν δεν θυμίζει σε τίποτα την αρχή. Και είναι απόλυτα υγιές αυτοί οι δύο άνθρωποι να θυμηθούν την αγάπη που κάποτε τους ένωσε και να πουν αντίο.

Γιατί η αυτή είναι η ζωή μας.

Κανένας από εμάς δεν αφήνεται στην αγκαλιά του άλλου έχοντας στο μυαλό το τέλος. Αφήνεται έχοντας στο μυαλό το αέναο. Οι άνθρωποι όμως έχουν δικαίωμα να αλλάξουν. Έχουν δικαίωμα να χαθούν. Και τότε είναι είναι που οι ζωές φέρνουν τούμπες και προσγειώνονται στο σημείο εκκίνησης. Στην αρχή. Η Μαρία και ο Σταμάτης. Η Κάτια και ο Γιώργος. Η Βιβή και ο Αλέξανδρος. Η Δέσποινα και ο Ντέμης. Η Σίσσυ και ο Θοδωρής. Ονόματα ανθρώπων. Ιστορίες ανθρώπων που κάποτε βάδιζαν παράλληλα. Είναι οι φίλοι μας, οι συγγενείς μας, οι αγαπημένοι μας τραγουδιστές, οι παρουσιαστές που βλέπουμε. Είμαστε εμείς οι ίδιοι. Και όπως πολύ εύστοχα έγραψε στο Twitter η Ναταλία Γερμανού «Η Δέσποινα και ο Ντέμης, η Ελένη και ο Γιάννης, η Φαίη και ο Γιώργος, η Σίσσυ και ο Θοδωρής. Όπως εκατομμύρια άλλοι, ερωτεύτηκαν, καψουρεύτηκαν, παντρεύτηκαν, κάτι χάλασε, χώρισαν. Η ζωή συνεχίζεται. Και η δική τους και η δική μας». Η ζωή πρέπει να συνεχίζεται κι όταν μάλιστα υπάρχουν παιδιά οφείλει να συνεχιστεί με σεβασμό, προστασία και αγάπη, όπως τονίζουν και οι δημόσιες ανακοινώσεις που εξέδωσαν πολλά από τα ζευγάρια που ακολουθούν.

Papadakis Press

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης

«Ύστερα από 18 χρόνια πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για τον σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας». Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση το πρωί της Πέμπτης 15/7, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης γνωστοπoίησαν την κοινή απόφαση χωρισμού. «Τον Ντέμη τον γνώρισα το 1999. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Δεν τον πίστεψα και ρώτησα ποιος είναι. Τον είχα δει σε κάτι εξώφυλλα, γιατί δεν ήξερα από ποδόσφαιρο. Είχε γίνει ένας χορός της ΑΕΚ και με είχε δει. Μετά από τρεις μήνες που μιλούσαμε χωρίς να έχουμε συναντηθεί, μου λέει “μήπως να βρεθούμε;” Και του λέω “νομίζω πως βιάζεσαι λιγάκι”. Δεν θα το ξεχάσει ποτέ αυτό» είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έγινε στο «Θέατρο Βρετάνια», στην επίσημη παράσταση του «Η Ήρα και το Παγώνι», τον Οκτώβριο του 1999. Επί 20 λεπτά οι φωτογράφοι πολιορκούσαν το ζευγάρι με αποτέλεσμα να γίνει είδηση η καθυστέρηση της έναρξης της παράστασης. Ο γάμος τους έγινε στις 17 Ιουνίου του 2003 μετά από 4 χρόνια σχέσης. Στις 8 Φεβρουαρίου του 2004 γεννήθηκε στη Μαδρίτη η κόρη τους, Μελίνα και 3 χρόνια αργότερα, τον Αύγουστο του 2007 απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, τον Γιώργο.

Papadakis Press

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος

Η ανακοίνωση έγινε Παρασκευή 29 Ιανουαρίου του 2010 όταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους με ένα Δελτίο Τύπου. «Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους». Το ζευγάρι Μενεγάκη – Λάτσιος παντρεύτηκε στις 23 Απριλίου το 2001 με κουμπάρους, τον Ανδρέα Φουστάνο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Μετά από ένα χρόνο ήρθε το πρώτο τους παιδί, στις 30 Νοεμβρίου 2002, ο Άγγελος, το δεύτερο παιδί τους, η Λάουρα γεννιέται στις 8 Φεβρουαρίου 2005 και η μικρότερη κόρη τους, η Βαλέρια, στις 27 Ιανουαρίου 2007.

Στο τέλος του γάμου της με τον Γιάννη Λάτσιο είχε αναφερθεί στο περιοδικό «Γυναίκα». «Αν μη τι άλλο, (ο κόσμος) ξέρει πως δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Ο γάμος μου είχε προβλήματα. Τελείωσε. Τώρα, είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, αυτός είναι η επιλογή μου. Δεν το κρύβω, δεν το φωνάζω. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη γιατί οι προσωπικοί μου αγώνες και οι επαναστάσεις που έκανα έπιασαν τόπο. Ζω το σήμερα, όμορφα, ήρεμα, με καινούρια δεδομένα».

ANT1 TV


Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας

Ήταν Νοέμβριος του 2016 και στην εφημερίδα Real News υπάρχει η κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού. «Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα». «Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα ήταν να είχαμε χωρίσει. Ούτε ποτέ θεώρησα ότι είναι απλό. Αυτό που ακούμε, ότι όλοι χωρίζουν, εμένα με εκνευρίζει. Δεν είναι απλό, ούτε εύκολο και μακάρι να μην γίνεται. Λέω τη γνώμη μου, έτσι το βλέπω εγώ. Αν δεν υπάρχουν παιδιά, είναι μόνο μία σχέση. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν το ήθελα και δεν το έκανα λέγοντας: “δεν πειράζει”. Δεν σκέφτηκα ότι δεν έχω ανάγκη, πως έχω τη δουλειά μου ή την οικογένειά μου να με στηρίζει. Για να το πάρουμε απόφαση σημαίνει πως δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Και θα σου πω κάτι ακόμα. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα, μπορεί στις αρχές τα πράγματα να ήταν κάπως. Είμαστε διαφορετικοί. Σε κάποια βασικά σημεία είμαστε πολύ διαφορετικοί. Ό,τι κι αν είναι ο Γιώργος, από τη στιγμή που είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είμαστε οικογένεια» ανέφερε η Φαίη Σκορδά στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Πέντε χρόνια μετά το διαζύγιό τους συνυπάρχουν ξανά στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας το έχει θέσει πάρα πολύ σωστά στον αέρα της εκπομπής τους: «Α, ρε Φαίη. Αντί να σφαχτούμε στα δικαστήρια, κάνουμε μαζί εκπομπή».

Papadakis Press

Τζένη Μπαλατσινού – Πέτρος Κωστόπουλος

Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού παρουσίαζαν το 2014 την πρωινή εκπομπή του Mega και τίποτα δεν προμήνυε πως θα ερχόταν η ανακοίνωση του διαζυγίου τους. «Δεν περίμενα ότι θα χώριζα. Είχα πει ότι στη ζωή μου μια φορά θα παντρευτώ. Δεν νομίζω άλλωστε ότι ο γάμος είναι και για χόρταση. Μια φορά παντρεύεσαι, μια φορά κάνεις παιδιά και τέλειωσε. Βέβαια μιλάω μόνο για μένα. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πια, αφού έχω τα παιδιά μου, να ξαναπαντρευτώ. Να συζήσω, ναι. Αλλά δεν έχω ανάγκη να “νομιμοποιήσω” πλέον κάτι» είχε πει για το διαζύγιό τους ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη η Τζένη Μπαλατσινού είχε αναφέρει: «Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και δύσκολο. Θεωρώ ότι η ζωή μου δεν σταμάτησε μετά τον χωρισμό. Ειδικά το πρώτο διάστημα δεν είχα κανένα πλάνο στο μυαλό μου αν θα φτιάξω τη ζωή μου, γιατί η ζωή μου δεν χάλασε έτσι κι αλλιώς, η ζωή μου συνεχίστηκε. Η ζωή μπορεί να είναι πολύ ωραία, είτε είσαι με έναν άνθρωπο, είτε δεν είσαι. Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν πάρα πολύ σημαντικά, να βρω τις ισορροπίες τις δικές μου, ούσα μόνη με τρία παιδιά και έχοντας και πάρα πολλές ευθύνες. Και να βρω και τις ισορροπίες και με τα παιδιά μου. Οτιδήποτε “γρατζουνιές” υπήρξαν και γίνανε, όσο μπορούσα όλο αυτό να το απαλύνω. Όλη μου η προσοχή ήταν στα παιδιά μου. Φρόντισα τον εαυτό μου, έκανα τον εσωτερικό μου απολογισμό και μια άλλου είδους αυτογνωσία. Γιατί πολλές φορές θεωρούμε πως ξέρουμε τον εαυτό μας, αλλά δεν τον ξέρουμε. Πήρα τη βοήθεια μιας ψυχολόγου για δύο χρόνια, η οποία με βοήθησε πάρα πολύ. Και με βοήθησαν πολύ το διάβασμα και η μουσική. Ήταν μια πολύ μεγάλη έντονη περίοδος και αρκετά δύσκολη για αρκετά χρόνια, οπότε ήθελα λίγο να πέσουν οι τόνοι και να δω από πού θα ξαναπιάσω τα πράγματα».

PAPADAKIS PRESS

Άννα Μαρία Λυκουρέζου – Απόστολος Γκλέτσος

«Ο γάμος μου με τη Μαρία Ελένη ήταν μια τρέλα, το κάναμε για πλάκα. Η αείμνηστη Ζωή, η Μαρία Ελένη, βάλαμε στον χορό και τον Αλέξανδρο. Έγινε για να σπάσουμε πλάκα. Ήταν πλάκα – πείραμα. Μπορεί και να πετύχαινε. Ξέραμε όμως, εγώ με τον Αλέξανδρο τα είχαμε μιλήσει, ότι αυτό το εγχείρημα είναι δύσκολο. Είχαμε 11 χρόνια διαφορά, αλλά τα 11 τα περίεργα. Του λέω είναι δύσκολο το εγχείρημα, μου λέει το ξέρω, είναι πείραμα. Ότι μπορεί να πετύχει, αφού το θέλετε κάντε το ρε παιδιά. Το ήθελα, αλλά ήξερα ότι είναι δύσκολο να κάτσει. Ήταν ένα κοριτσάκι που άκουγε κάτι μουσικές, κάτι πριόνια μέσα στο σπίτι. Έρχονταν οι φίλοι της και κάνανε πάρτι κάθε μέρα με τα πριόνια. Ε, δεν γινόταν. Άντεξα 17 μέρες, 17 μέρες άυπνος. Έβαζε τη μουσική στο τέρμα. Ποιος να μαγειρέψει ρε, είσαι καλά τώρα; Τι; Ποιος; Η γυναίκα, μια γυναίκα. Ήταν 19 η Μαρία Ελένη, 19».

Κάπως έτσι ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε τον γάμο του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου καλεσμένος στο DOT με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Θέλεις λίγο ακόμα; «Εγώ και η Ζωή αποφασίσαμε να παντρευτώ με τη Μαρία Ελένη και μετά της κάναμε πρόταση. Της είχα πει “ρε συ, να παντρευτώ τη Μαρία Ελένη;” και μου λέει “ναι ρε συ”. Πήρα τη Μαρία Ελένη τηλέφωνο και της λέω “θες;” και μου λέει “ναι”. Παίρνουμε και τον Αλέξανδρο, τον ρωτάμε και λέει “παιδιά, δεν μπορώ τώρα έχω δουλειά” και μας πήρε μετά από μία ώρα και μας λέει “ναι, εντάξει”», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή ΕΔΩ της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Panorama Press

Άννα Βίσση – Νίκος Καρβέλας

Εγώ δεν θα πω τίποτα γιατί όλα τα έχει πει ο Νίκος Καρβέλας, ήδη από το 1992.

«Έφτασε η ώρα να χωρίσουμε
την αγάπη που ‘χαμε να σβήσουμε εγώ κι εσύ
Έφτασε η ώρα να γκρεμίσουμε
όλα αυτά που χρόνια τώρα χτίζαμε εγώ κι εσύ.
Έφτασε η ώρα να ξεχάσουμε
μαζί που λέγαμε πως θα γεράσουμε
Μα πες μου ότι είναι ψέματα όλα
πες μου ότι είναι ψέματα
Εμείς, δεν μπορεί να χωρίσουμε
εμείς μια ζωή θ’ αγαπιόμαστε
εμείς δεν μπορεί να τελειώσουμε έτσι
κάπως, κάπου, κάποιο λάθος κάνουμε εμείς».

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας παντρεύτηκαν στις 14 Μαΐου του 1983 με κουμπάρο τον τότε Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σπύρο Κυπριανού. Το 1992 χώρισαν αλλά οι στίχοι είναι ξεκάθαροι. Οι δύο αυτοί άνθρωποι δεν μπορεί να χωρίσουν.

PAPADAKIS PRESS

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης

Το 2005 ξεκίνησε η σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Στις 13 Αυγούστου 2008 γεννήθηκε ο πρώτος τους γιος, Φίλιππος-Ραφαήλ ενώ ένα χρόνο αργότερα, στις 16 Αυγούστου 2009 το ζευγάρι παντρεύτηκε. Στις 31 Αυγούστου 2013 γεννήθηκε ο δεύτερος τους γιος, Μιχαήλ-Άγγελος.

Στις 23 Απριλίου 2019 ανακοίνωσαν από κοινού τον χωρισμό τους με μία ανακοίνωση που αναρτήθηκε στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. «Δυο χρόνια μετά, εγώ είμαι ακόμη σε διαδικασία προσαρμογής. Δεν είναι ότι το έχω ξεπεράσει τελείως και είμαι μια χαρά όπως πριν. Ήμασταν παντρεμένοι 9 χρόνια και μαζί 13 χρόνια. Δεν είναι εύκολο καθόλου. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν το δημοσιεύσουμε. Το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα μπορούσαμε για εμάς και τα παιδιά μας. Μετά το διαζύγιο είναι μεγάλη κουβέντα. Αν βγάλεις το συναισθηματικό κομμάτι από έξω, είναι πολύ διαφορετικό να έχεις μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν επικεντρώνομαι τόσο στο single, επικεντρώνομαι στο ότι ξαφνικά όταν βρίσκεσαι σε ένα διαζύγιο, υπάρχουν μέρες που ζεις χωρίς τα παιδιά. Είναι σαν να ζεις διπλή ζωή. Από εκεί που είσαι με όλες τις ευθύνες πάνω σου, μετά κάποιες μέρες είσαι ελεύθερος φοιτητής. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις γιορτές. Ευτυχώς αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον» είπε, μεταξύ άλλων, η Σίσσυ Χρηστίδου μιλώντας στον Fipster.

Papadakis Press

Νατάσα Θεοδωρίδου – Ανδρέας Φουστάνος

Παντρεύτηκαν το 1999 και απέκτησαν μαζί μια κόρη, την Ανδριάνα. Χώρισαν το 2007 όμως μέχρι σήμερα κανείς δεν επιβεβαίωσε τους ακριβείς λόγους που τους οδήγησαν στο διαζύγιο.

Κάθε αρχή και δύσκολη, όπως λέει ο λαός μας αλλά μετά από τόσα χρόνια οι σχέσεις τους έχουν εξομαλυνθεί. «Έχω δύο στα δύο διαζύγια. Κάτι λέει αυτό. Αποδεδειγμένα κάνω γάμους που καταλήγουν σε διαζύγιο» είχε πει με χιούμορ η Νατάσα Θεοδωρίδου στο ”Big Fish”. Ενώ στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» είχε αναφέρει: «Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι δύσκολο μονοπάτι και για να πετύχεις σε βάθος χρόνου θέλει άλλα πράγματα. Με φλερτάρουν οι άντρες. Είναι ανόητο ένας άνθρωπος να παίρνει το σταριλίκι στο σπίτι του. Η καριέρα μου έπαιξε ρόλο στα διαζύγιά μου, το σταριλίκι όχι». Τράβηξαν την κόκκινη γραμμή τους και πήγαν παρακάτω.

ΤΕΛΙΚΟΣ THE WALL PANORAMA


Δήμητρα Ρουμπέση – Ανδρέας Μικρούτσικος

Στις 16 Ιανουαρίου 2005, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά, Ανδρέας Μικρούτσικος και Δήμητρα Ρουμπέση επισημοποίησαν τη σχέση τους με κουμπάρο τους τον Δημήτρη Κοντομηνά. «Ήµασταν στο σαλόνι και πίναμε το καφεδάκι µας και γυρνάει ο Ανδρέας και µου λέει: “Δήμητρα, σε αγαπάω τόσο πολύ, που θέλω να σε παντρευτώ”. Εγώ, εννοείται, απάντησα θετικά» θα δηλώσει η Δήμητρα Ρουμπέση σε συνέντευξή της.

Μία πρόταση δεν ήταν αρκετή και ήρθε και μία δεύτερη λίγο πιο δημόσια. Η δεύτερη πρόταση γάμου έγινε στην Κύπρο, στο πλαίσιο της παρουσίασης της συνεργασίας του ALPHA µε το ΡΙΚ. Εκεί, ο Ανδρέας την ώρα που ήταν στη σκηνή ζήτησε από τη Δήμητρα Ρουμπέση ενώπιον όλων να την παντρευτεί. Η διπλή πρόταση απ’ ό,τι φάνηκε δεν ήταν αρκετή και ο χωρισμός τους ήρθε το 2008. Το διαζύγιο βγήκε συναινετικό τον Αύγουστο του 2009 αν και ο Αντρέας αρχικά δεν το υπέγραφε

Εύη Αδάμ – Λάμπης Λιβιεράτος

Μετά από 13 χρόνια σχέσης ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ αποφάσισαν να πάρουν δρόμους χωριστούς. Παντρεύτηκαν στις 2 Οκτωβρίου του 1999 στην Ίο. Αρκετά χρόνια μετά το διαζύγιο και εκατέρωθεν επικριτικές δηλώσεις η Εύη Αδάμ είχε αναφερθεί στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στους λόγους του διαζυγίου: «Ένας γάμος κουράζει, όταν δεν υπάρχουν καινούργιες ιδέες. Όταν βαριέσαι τη ζωή σου και δεν έχει καινούργιες ιδέες, τι να κάνεις τις Κυριακές με τα παιδιά σου, τι να κάνεις στην καθημερινότητά σου. Δεν ενέκρινα το συγκεκριμένο άτομο να είναι πλέον δίπλα μου».

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ο Λάμπης Λιβιεράτος αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή ενός χωρισμού: «Είναι δύσκολο να ξυπνάς σε ένα σπίτι που είναι άδειο. Το δυσκολότερο είναι ότι μου λείπουν οι δύο κόρες μου. Τις λατρεύω και αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευθύνη και γι’ αυτό στέκομαι στα πόδια μου». «Σελίδες γυρίζουν πάντα στη ζωή. Γυρίζεις και προχωράς στην επόμενη» όπως ο ίδιος είχε αναφέρει στο Star.

PAPADAKIS PRESS

Σοφία Αλιμπέρτη – Γιάννης Πάριος

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Και τι σημασία έχει που δεν είναι πια μαζί. Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος παρά το διαζύγιο παραμένουν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο.

Παντρεύτηκαν το 1996 και χώρισαν το 1998. Απέκτησαν μαζί δύο γιους τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα (good job nicky). «¨Ημουν από παιδάκι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο. Σκέφτηκα λοιπόν, θα το κάνω, δεν θα το ξέρει κανένας και σιγά μην τον ξαναδώ. Έτσι και έγινε. Με το που γνωριστήκαμε, το ίδιο βράδυ, υπήρξε μια αμοιβαία έλξη και ένα απίστευτο ερωτικό πάθος. Τη συνέχεια την ξέρεις. Σχεδόν μεγάλωσα με αυτόν τον άνθρωπο» θα πει σε συνέντευξή της η Σοφία Αλιμπέρτη. «Πρώτα από όλα παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Δεύτερον παντρεύεσαι μια γυναίκα εάν έχεις κάνει παιδιά μαζί της, σεβόμενος τα παιδιά. Γιατί όταν σέβεσαι τη μάνα τους, σέβεσαι εκείνα και τον εαυτό σου. Κατά τα άλλα δεν ξέρω τι να σου πω. Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε. Δεν μου πήγαινε ή μάλλον εγώ δεν του πήγαινα ή δεν τον πήγαινα. Έπαιξε μεγάλο ρόλο το επάγγελμα σε αυτό. Μετανιώνω τώρα που δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα παιδιά μου. Αφιέρωνα όλη μου την αγάπη, αλλά δούλεψα τόσο πολύ, τόσο πολύ, που δεν είχα χρόνο, τώρα έχω τέσσερις φίλους όχι τέσσερα παιδιά», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Πάριος στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στο θεάτρο Εμπορικόν. Eurokinissi

Βάσω Λασκαράκη – Γιάννης Τσιμιτσέλης

Τον Σεπτέμβριο του 2017, η δικηγόρος του ζευγαριού είχε δώσει στη δημοσιότητα την ανακοίνωση του διαζυγίου τους. «O κ. Γιάννης Τσιμιτσέλης και η κα Βάσω Λασκαράκη επιθυμούν να θέσουν υπόψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωση του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, ότι με κοινή απόφαση τους απόφαση, την οποία έλαβαν με πνεύμα και σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης και αλληλεκοτανόησης, επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της συζυγικής τους ζωής. Ο κ. Τσιμιτσέλης και η κα. Λασκαράκη εξακολουθούν και θα εξακολουθήσουν να πορεύονται με την ίδια βαθιά εκτίμηση και τον ίδιο σεβασμό του ενός προς τον άλλον, με τον οποίο πορεύθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι αυτονόητο ότι παραμένουν πρώτιστα προσηλωμένοι στην ανατροφή του παιδιού τους, για την ευτυχία προστασία του οποίου θα συνεχίσουν να μεριμνούν, από κοινού, με αμείωτη στοργή». «Είναι κάτι που δεν θα ήθελα να μου συμβεί, εντάξει; Γιατί είμαι και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οπότε δεν θα ήθελα να μπλέξω σε μια τέτοια συνθήκη. Βέβαια, οι εποχές αλλάζουν και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, οπότε δεν έχει ουσιαστικά σημασία ο χωρισμός αλλά το τι συμβαίνει μετά τον χωρισμό. Μετά τον χωρισμό με τη Βάσω το πράγμα ήταν πολύ ομαλό και με πολύ μεγάλη κατανόηση και πάντα με άξονα τη μικρή. Οπότε δεν είχαμε κανένα θέμα» είχε πει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα