Καιρός: Αίθριος με κανονικές θερμοκρασίες την Κυριακή

Καιρός: Αίθριος με κανονικές θερμοκρασίες την Κυριακή
Άνδρας σε παραλία στην Αίγινα AP Photo/Petros Giannakouris

Άνεμοι έως 6 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μία ματιά

  • Δεν θα ξεπεράσει η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά τους 36 βαθμούς και στις ανατολικές και νότιες νησιωτικές περιοχές τους 32 βαθμούς Κελσίου
  • Άστατος καιρός στα βορειοανατολικά και στα υπόλοιπα σχεδόν αίθριος
  • Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Για σήμερα Κυριακή σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά. μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά θα φτάσει κατά τόπους τους 36 βαθμούς Κελσίου.


Καιρός στην Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες μπόρες το απόγευμα Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 4/7/1957 είχαμε 42°C στη Λάρισα. Το 1998 σημειώθηκαν 44°C στη Σούδα, 42 στα Χανιά, 43.6 στο Ηράκλειο και σημειώθηκαν ζημιές στη γεωργία. –Το 2009 ισχυρές καταιγίδες επηρέασαν τη Θεσσαλονίκη και είχαμε έναν νεκρό από κεραυνό.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα