Σκορίνης για Πολιτική Γραμματεία: Καμία γκρίνια – Γόνιμη και σοβαρή η συζήτηση

Σκορίνης για Πολιτική Γραμματεία: Καμία γκρίνια – Γόνιμη και σοβαρή η συζήτηση
Ο Νίκος Σκορίνης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 λίγο μετά τη λήξη της μαραθώνιας συνεδρίασής της.

“Ούτε γκρίνια δεν υπήρξε στην συνεδρίαση της πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με όσα γράφονται”, ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο, ο Νίκος Σκορίνης μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόσθεσε πως η συζήτηση ήταν “γόνιμη και σοβαρή κι έγινε προσπάθεια να καταλάβουμε γιατί δεν συγκινήσαμε τον κόσμο το 2015”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

“Σε μια 4ετή διακυβέρνηση, άργησε ο χρόνος εξόδου από τα μνημόνια ώστε να εφαρμόσουμε δική μας πολιτική”, είπε και πρόσθεσε ότι οι πληγές που είχαν ανοίξει όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαν επουλωθεί.

Είναι νύχτα- μέρα το τι παρήγαγε αυτή η κυβέρνηση σε σχέση με τι προηγούμενες, τόνισε ο κ. Σκορίνης και συμπλήρωσε ότι ή αντιπαράθεση με τη ΝΔ θα είναι πάνω σε προγράμματα.

“Αν θέλουμε να έχουμε πολιτικό πολιτισμό κάθε παράταξη πρέπει να ξεδιπλώσει το πρόγραμμα της και ο κόσμος θα κρίνει” πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο κ. Σκορίνης σημείωσε ότι “προφανώς υπήρξε μια απάτη των εικόνων η οποία συμπαρέσυρε την προσέγγιση μας ότι το αποτέλεσμα δεν θα ήταν τόσο κακό” και συμπλήρωσε ότι κατά τον ίδιο μπορεί να γίνει ανατροπή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα