Η Ιωάννα Τούνη έπαθε Σάρον Στόουν: Σιχαίνομαι τα καλσόν – Δεν βρίσκω κάτι κακό στην πόζα μου

Η Ιωάννα Τούνη έπαθε Σάρον Στόουν: Σιχαίνομαι τα καλσόν – Δεν βρίσκω κάτι κακό στην πόζα μου

Η φιναλίστ του πρώτου My Style Rocks έδωσε τη δική της απάντηση για το σάλο που προκλήθηκε με τη φωτογράφησή της στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο, κάνοντας μάλιστα... αναπαράσταση στο στούντιο για να στηρίξει τα λεγόμενά της.

Μετά το σάλο που προκάλεσε μία φωτογραφία που ανήρτησε από το Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη, παρουσιάζοντας τη δική της άποψη για τα γεγονότα.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ότι δεν βρίσκει τίποτε κακό στη φωτογραφία της, ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει την ιστορία του συγκεκριμένου μέρους, ενώ έκανε στο στούντιο… αναπαράσταση της πόζας της – και των ομολογουμένως πάντα εντυπωσιακών γυμνών ποδιών της – για να αποδείξει ότι δεν υπήρχε τίποτε μεμπτό ή προσβλητικό στο concept της φωτογραφίας.

Όπως είπε η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια ολιγοήμερων διακοπών που έκανε στη γερμανική πρωτεύουσα με τη ξαδέλφη της. “Κάποιες φωτογραφίες τις ανέβασα, κάποιες δεν ανέβασα, κάποιες θα ανεβάσω και αυτή ήταν μία από αυτές” είπε.

Διευκρίνισε επίσης ότι τα πόδια της ήταν γυμνά γιατί ως γνωστόν… σιχαίνεται τα καλσόν: “Σιχαίονομαι τα μπεζ καλσόν, δεν φοράω με τίποτα. Μαύρο στα χιόνια βάζω, αλά δεν φοράω καλσόν γενικά”.

Και τελικά τι έφταιξε και έγινε τόσος ντόρος; “Θεωρώ ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει την ιστορία του συγκεκριμένου μέρους”, είπε. Ναι μεν, όλοι ξέρουν “μέσες άκρες” (όπως είπε) τι έγινε στο παρελθόν, αλλά αυτό είναι ένα μνημείο του 2005. “Ο κόσμος νομίζει ότι μπήκα και περπάτησαν σε νεκροταφεία. Δεν είμαι σε τάφους” τόνισε.

Συμπλήρωσε δε αναφορικά με την ιστορία του μνημείου ότι “Έχει γίνει προς τιμήν των Εβραίων που χάθηκαν στη Γερμανία… τότε με τον Χίτλερ και όλη αυτή την πολύ άσχημη κατάσταση… Είναι κάτι πολύ δυσάρεστο αλλά δεν έχει σχέση αυτό καθαυτό με τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους. Είναι προς αυτούς αλλά δεν είναι το σημείο αυτό που έχει γίνει αυτό”.

Υπογράμμισε ακόμη ότι φωτογραφήθηκε έτσι, απλά γιατί έτσι ήταν ντυμένη εκείνη την μέρα: “Αν ήμουν fashionable, χαίρομαι που ήμουν fashionable” ανέφερε.

Τον κόσμος που δεν ήξερε, δεν ρώταγε, δεν έμαθε και ίσως “ξύπνησε θέλοντας να κράξει” τον συγχωρεί… Μάλλον όμως δεν ισχύει το ίδιο και με δημοσιογράφους και πανελίστες, που εν κατακλείδι θεωρεί ότι φταίνε μέχρι ένα βαθμό για τη διάσταση που πήρε η ιστορία και τις αγενείς προσωπικές επιθέσεις που έγιναν εις βάρος της με χαρακτηρισμούς όπως “ξεβράκωτη”, “αμόρφωτη”, κλπ.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα