Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Ο τελευταίος διάλογος στο Facebook και τα υβριστικά μηνύματα

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Ο τελευταίος διάλογος στο Facebook και τα υβριστικά μηνύματα

Την κινητοποίηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκάλεσαν επικριτικά σχόλια στα social media - Ο τελευταίος διάλογός της με φίλη της.

Σε θρίλερ εξελίσσεται το έγκλημα με θύμα την 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο.

Την κινητοποίηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκάλεσαν επικριτικά σχόλια στα social media με αφορμή τον θάνατο της 21χρονης. Κάτω από την τελευταία της ανάρτηση αναγράφονται βαρύτατοι χαρακτηρισμοί, οι οποίοι διερευνώνται.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Κυριακής, δήλωνε πως υπήρχαν σημάδια στραγγαλισμού.

“Ο θάνατος προήλθε από πνιγμό αλλά υπήρχαν σημάδια στραγγαλισμού. Ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση και πετάχτηκε στη θάλασσα. Της έβγαλαν τα ρούχα και την πέταξαν και έμεινε στα βράχια. Όλα αυτά μου τα είπε προφορικά ο ιατροδικαστής και τώρα περιμένω τις τοξικολογικές εξετάσεις” είπε μεταξύ άλλων ο τραγικός πατέρας της φοιτήτριας.

Όπως επεσήμανε: “Το μόνο που γνωρίζω ως πληροφορία από το Λιμεναρχείο είναι ότι την τρίτη το βράδυ η κόρη μου μιλούσε με μια φίλη της στο facebook και η Ελένη είπε στη φίλη της ‘τώρα θα σου κλείσω το τηλέφωνο γιατί κάποιος μου χτυπάει την πόρτα'”.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018, κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, εντόπισε στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους τη σορό γυναίκας ηλικίας 25-35 ετών, λευκή, με ύψος περίπου 1,75 μ., με μαύρα μαλλιά και κανονική σωματική διάπλαση, ενώ στο δεξί πόδι, στη γάμπα, έφερε τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλο χρώματος μαύρο και κόκκινο.

Η γυναίκα φορούσε μόνο το στηθόδεσμό της και κανένα άλλο ρούχο.

Άμεσα με τον εντοπισμό της σορού ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και το ΕΚΑΒ το οποίο και μετέφερε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Ρόδου τη σορό, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Μέχρι τώρα έχουν προσαχθεί τρία άτομα, που εκτιμάται ότι γνώριζαν τη φοιτήτρια και μίλησαν μαζί της στο τηλέφωνο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα