Άρης: Χωρίς Μόργκαν στη Λευκάδα – Αναμένεται η μαγνητική
Διαβάζεται σε 2'
Χωρίς τον Ματ Μόργκαν θα παραταχθεί ο Άρης στη Λευκάδα για την έκτη αγωνιστική της Stoiximan GBL, εν αναμονής των αποτελεσμάτων της μαγνητικής του.
- 06 Νοεμβρίου 2026 17:04
Στη Λευκάδα μετέβη η αποστολή του Άρη, μέσω Αθήνας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL για τον αγώνα με τη Δόξα (07/11).
Όπως γράφει το SPORT24, ο Ματ Μόργκαν δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, καθώς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, με τα αποτελέσματα να αναμένονται την Παρασκευή 06/11.
Αντιθέτως, ο Βασίλης Τολιόπουλος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο που είχε αισθανθεί πριν από την αναμέτρηση με τη Χάποελ Τελ Αβίβ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Χαραλμπίδης:
“Απέναντι στη Δόξα Λευκάδας θέλουμε να συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει το τελευταίο διάστημα, λειτουργώντας με πνεύμα νικητή, μαχητική νοοτροπια και παίζοντας ενεργειακά στα όρια μας.
Παρότι προερχόμαστε από ένα χαμένο αγώνα μεσοβδόμαδα με τη Χάποελ, στον οποίο το επίπεδο της συγκέντρωσής μας δεν ήταν το ενδεδειγμένο, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας, στη θέληση των παικτων για διάκριση και στην προσήλωση στο στόχο.
Με σεβασμό στη Λευκάδα που έχει δύο σημαντικές νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές, θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το τέμπο μας, να ελέγξουμε την εξέλιξη του παιχνιδιού ξεκινώντας πάντα από την εύρυθμη αμυντική λειτουργία μας και επιθετικά να κάνουμε γρήγορα και σωστά διαβάσματα, που θα μας δώσουν το πλεονέκτημα για την εκτέλεση του αγωνιστικού μας πλάνου”.