Τρόμσο – Μπόντο Γκλιμτ: Κατέρρευσε η κερκίδα των φιλοξενουμένων, ένας φίλαθλος στο νοσοκομείο

Διαβάζεται σε 1'
Τρόμσο – Μπόντο Γκλιμτ: Κατέρρευσε η κερκίδα των φιλοξενουμένων, ένας φίλαθλος στο νοσοκομείο
print screen

Τμήμα της κερκίδας των φιλοξενουμένων κατέρρρευσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Τρόμσο – Μπόντο Γκλιμτ στη Νορβηγία. Στο νοσοκομείο ένας φίλαθλος.

Άκρως ανησυχητικές εικόνες στη Romssa Arena στο ντέρμπι τη 26ης αγωνιστικής της Eliteserien ανάμεσα στην Τρόμσο και την Μπόντο Γκλιμτ. Τμήμα της εξέδρας των φιλοξενούμενων οπαδών παρουσίασε πρόβλημα στατικότητας και κατέρρευσε, λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Νορβηγίας, φίλαθλοι έπεσαν στο κοινό, ενώ αμέσως, κατόπιν ανακοίνωσης από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

Οι οπαδοί της Μπόντο, όπως γράφει το SPORT24, εγκατέλειψαν την συγκεκριμένη κερκίδα, ώστε να εξασφαλιστεί η πρόσβαση των σωστικών συνεργείων.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, διασώστες και ασθενοφόρο, ενώ οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, καθώς η αναμέτρηση διακόπηκε προσωρινά. Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Μπόντο στο Reuters, πέντε φίλαθλοι έπεσαν στο κενό, ενώ ένας χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε – παρά τις αντιδράσεις – με τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας να μεταφέρονται σε ασφαλέστερη κερκίδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα