Αντίνοος Αλμπάνης για τον καρκίνο: “Τώρα πια δεν με αγχώνει ο χρόνος”

Αντίνοος Αλμπάνης για τον καρκίνο: “Τώρα πια δεν με αγχώνει ο χρόνος”
Αντίνοος Αλμπάνης

Για τη μάχη του με τον καρκίνο μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης, που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής The 2Night Show. Xαρακτήρισε τον αγώνα που έδωσε ως "παράσημο".

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου ‘Τhe 2Night Show“, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο ταλαντούχος Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την πρόσφατη μάχη του με τον καρκίνο, κατά την οποία βγήκε νικητής.

“Τώρα πια δεν με αχώνει καθόλου ο χρόνος. Τώρα που έχω δει τι σημαίνει χρονικός ορίζοντας, επιλέγω να γεύομαι τη ζωή αλλιώς, καλύτερα. Και δεν με νοιάζει, αρκεί να είναι ποιοτικός ο χρόνος. Όχι πολύς. Δεν μου αρέσει να λέω ότι κέρδισα τον καρκίνο. Προτιμώ να λέω ότι έτυχε και πήγε καλά. Είναι σπουδαίο να μάχεσαι. Είναι σπουδαίο να λες ότι η ζωή είναι κάτι όμορφο, δεν είναι κάτι δεδομένο και είναι καλό να μην παραιτούμαστε, δήλωσε ο ηθοποιός.

“Ο λόγος που είπα εξαρχής ότι θα μιλήσω για την αρρώστια μου, ότι θα πω πέντε πράγνατα γι’ αυτήν ήταν για να δώσω κουράγιο σε όλους όσοι βρίσκονται ή βρέθηκαν στην ίδια κατάσταση. Διότι μας βλέπουν στην τηλεόραση και νομίζουν πως είμαστε άλλη ράτσα εμείς. Ότι εμείς δεν έχουμε προβλήματα. Όμως και εμείς είμαστε κανονικοί άνθρωποι. Για μένα το σημαντικό είναι ότι είμαι σε μικρή ηλικία, με αυτήν την έννοια το να μπορώ εγώ να δώσω δύναμη σε έναν άνθρωπο που είναι πιο μεγάλος, είναι πολύ σημαντικό”, ανέφερε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου εάν τον πλησίασαν άνθρωποι εκείνη τη δύσκολη περίοδο, εκείνος απάντησε: “Πάρα πολλοί. Και είναι συγκλονιστικό το πόσο θετικά μηνύματα έλαβα στα social media”.

“Εύκολη υπόθεση δεν είναι. Καμία αρρώστια δεν είναι εύκολη. Και όλοι ξέρουμε τι κατάσταση επικρατεί στα ελληνικά νοσοκομεία. Παρόλα αυτά νιώθω ότι ειμαστε σε καλύτερη μοίρα σε σύγκριση με άλλες χώρες του εξωτερικού που η υγεία δεν είναι δημόσιο αγαθό. Σίγουρα όταν έχεις χρήματα όλα γίνονται πιο εύκολα. Είτε έχεις χρήματα είτε όχι όμως, σε εκείνη τη φάση όλοι με τον ίδιο τρόπο το περνάνε”, κατέληξε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα