Κωνσταντίνα – Σαμπρίνα: “Η αφίσα είχε ατέλειες, έγινε παρεξήγηση” λέει ο επιχειρηματίας

Κωνσταντίνα – Σαμπρίνα: “Η αφίσα είχε ατέλειες, έγινε παρεξήγηση” λέει ο επιχειρηματίας
Η αφίσα του σχήματος Facebook / @Argi's House

Ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου όπου θα εμφανίζεται η Κωνσταντίνα, μίλησε για την αποχώρησή της από τη συνέντευξη Τύπου και το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την αφίσα του σχήματος.

Για το χθεσινό περιστατικό, με την αποχώρηση της τραγουδίστριας Κωνσταντίνας από την συνέντευξη Τύπου για το νέο της σχήμα, μίλησε ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου όπου θα εμφανίζεται, Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα είχε παραστεί στη συνέντευξη Τύπου για την πρεμιέρα των εμφανίσεών της στο νυχτερινό μαγαζί Argi’s House μαζί με την Σαμπρίνα και τον Κωνσταντίνο Μάνη. Ωστόσο, σηκώθηκε κι έφυγε, χωρίς κανένας να γνωρίζει τι πραγματικά συνέβη, με τις φήμες να κάνουν λόγο για παράπονα της τραγουδίστριας για την αφίσα.

Σε νέες του δηλώσεις, ο επιχειρηματίας του κέντρου επιβεβαίωσε πως το πρόβλημα ήταν η αφίσα, λέγοντας:

“Μίλησα με την Κωνσταντίνα. Θα έλεγα ότι ήταν μια κακή στιγμή η χθεσινή. Έγινε ξαφνικά η δουλειά αυτή. Είπα να μου φέρουν τρεις φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες ήταν διαφορετικές και δεν ταίριαζαν μεταξύ τους, η μία έχει το χέρι ψηλά, η άλλη στο αυτό, ο άλλος πίσω “φτωχός συγγενής”. Δεν είναι μια αφίσα αυτή που αντιπροσωπεύει κι εμένα σαν μαγαζί, πόσο μάλλον την Κωνσταντίνα, δεν ξέρω και για τα άλλα τα παιδιά. Έγινε μια παρεξήγηση“.

“Την βάλαμε σε Facebook και Instagram για να το δει ο κόσμος. Ήταν μικρή, δεν έδειξε ατέλειες, αλλά όταν μεγαλώσαμε την αφίσα λιγάκι, την είδα κι εγώ ότι είχε ατέλειες. Υπολόγιζα να πηγαίναμε την επόμενη βδομάδα σε ένα στούντιο να κάνουμε μία επαγγελματική φωτογράφιση”, πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο κ. Αργυρόπουλος είπε πως ένας από τους λόγους που πήρε τη Σαμπρίνα στο μαγαζί ήταν επειδή ήθελε η Κωνσταντίνα, διαψεύδοντας όσους έκαναν λόγο για κόντρα ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για την πρεμιέρα και γενικότερα τη συνεργασία τους, λέγοντας:

“Πιστεύω θα πάνε όλα καλά. Αύριο που ανοίγουμε, πιστεύω θα είναι και η Κωνσταντίνα εκεί και το άλλο πρόγραμμα και θα περάσουμε καλά. Μιλήσαμε, τα είπαμε, πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο. Θα τα ξαναπούμε το βράδυ”.

Οι δηλώσεις του

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα