MasterChef: Ο “Μπόμπαινας” “ξαναχτύπησε” – Πέταξε καλαμπόκι στους συμπαίκτες του και τους αποκάλεσε “κοτούλες”

MasterChef: Ο “Μπόμπαινας” “ξαναχτύπησε” – Πέταξε καλαμπόκι στους συμπαίκτες του και τους αποκάλεσε “κοτούλες”
Ο Δημήτρης Ταϊρίδης του MasterChef YouTube

Χάος στην ψηφοφορία των Μπλε για την ανάδειξη των υποψήφιων προς αποχώρηση. Έξαλλος ο Χριστόφορος με τον "Μπόμπαινα". Χρειάστηκε η παρέμβαση των κριτών.

Στην πιο κρίσιμη και δύσκολη ψηφοφορία συμμετείχαν στο επεισόδιο της Παρασκευής (29/04) οι παίκτες της Μπλε ομάδας του MasterChef καθώς για έναν από τους υποψήφιους προς αποχώρηση το ταξίδι θα τελειώσει απόψε, λίγο πριν το Top10 του φετινού διαγωνισμού.

Η Ελισάβετ και ο Δημήτρης aka “Μπόμπαινας” ήταν οι δύο παίκτες που προέκυψαν από την ψηφοφορία, από την οποία φυσικά δεν έλειπαν οι εντάσεις αλλά και τα “βέλη” προς πάσα κατεύθυνση, ωστόσο ο εκρηκτικός παίκτης δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα.

Όταν οι κριτές του μαγειρικού show ρώτησαν αν ήταν όλα έτοιμα για να περάσουν στη μαγειρική δοκιμασία, ο “Μπόμπαινας” θέλησε να… δευτερολογήσει, κρίνοντας άδικο το ότι η Ελισάβετ ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της, το πιάτο της οποίας μάλιστα συγκέντρωσε την καλύτερη βαθμολογία στην ομαδική δοκιμασία. Όμως δεν έμεινε μόνο εκεί.

Απευθυνόμενους στους κριτές ανέφερε πως άκουσε τον Χριστόφορο και τον Νίκο να λένε τη φράση “ό,τι είπαμε” πριν την ψηφοφορία, που σύμφωνα με τον ίδιο ήταν στο πλαίσιο της συμφωνίας για να ψηφίσουν την Ελισάβετ, κάτι που φυσικά προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παικτών, οι οποίοι φανερά ενοχλημένοι δήλωναν πως κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί και είναι προϊόν της φαντασίας του “Μπόμπαινα”.

Τότε ο τελευταίος έβγαλε από την τσέπη του μία χούφτα καλαμπόκι και την πέταξε προς την πλευρά των δύο συμπαικτών του λέγοντάς τους: “Πάρτε από λίγο καλαμπόκι σαν καλές κοτούλες που είστε. Αλλά αν γυρίσω (σπίτι) θα σας… Μαζέψτε καλαμποκάκι“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα