Πάτρα: “Ουσίες που σκοτώνουν” αναζητούσε η Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο – Η αποκάλυψη για το οξύμετρο της Τζωρτζίνας

Πάτρα: “Ουσίες που σκοτώνουν” αναζητούσε η Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο – Η αποκάλυψη για το οξύμετρο της Τζωρτζίνας
Η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με το πόρισμα της άρσης απορρήτου στη Ρούλα Πισπιρίγκου, η 33χρονη αναζητούσε στη Google "ουσίες που μπορούν να σκοτώσουν". Πληροφορίες ότι η κατηγορούμενη είχε κλείσει το οξύμετρο της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, μετά και την κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Αθηνών για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Σε μια νέα αποκάλυψη, σε άτυπη έρευνα που είχε γίνει από τις Αρχές τόσο στη Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο και σε πρόσωπα του κοντινού της περιβάλλοντος, η 33χρονη έψαχνε στο διαδίκτυο ουσίες που μπορούν να επιφέρουν τον θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, έψαχνε στη Google «ουσίες που μπορούν να σκοτώσουν» με γοργές διαδικασίες και όσο το δυνατόν αφανείς. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, δεν είναι ακόμη σαφές το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η μητέρα των τριών παιδιών έκανε αυτές τις αναζητήσεις.

Μέσα στις ουσίες που ανακάλυψε, ήταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και η κεταμίνη. Τα στοιχεία που έχουν βρεθεί από την άρση του απορρήτου αναμένεται να ενταχθούν στη δικογραφία, αποτελώντας έναν ιδιαίτερα επιβαρυντικό παράγοντα για την 33χρονη.

Παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ:

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας, το οξύμετρο, με το οποίο οι γιατροί παρακολουθούσαν τις κρίσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας ακόμα και από απόσταση, φαίνεται πως δεν λειτουργούσε, όταν η 9χρονη εκδήλωσε το θανατηφόρο επεισόδιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η δικογραφία και αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ, η γιατρός και η νοσηλεύτρια που μπήκαν στο δωμάτιο για να σώσουν την 9χρονη παρατήρησαν ότι από το οξύμετρο δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος που προειδοποιούσε ότι πέφτουν οι σφίξεις και τα επίπεδα οξυγόνου του παιδιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα