Προσευχόμαστε για όλους. Οι διάσημοι για το μακελειό στο Μάντσεστερ

Προσευχόμαστε για όλους. Οι διάσημοι για το μακελειό στο Μάντσεστερ

Τα συλλυπητήρια και τις προσεχές τους στους τραυματίες του Μάντσεστερ στέλνουν διάσημοι, τραγουδιστές και αστέρια του Χόλιγουντ

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν κι άλλοι 50 τραυματίστηκαν από την έκρηξη που έγινε στη διάρκεια συναυλίας της Αριάνα Γκράντε στο Manchester Arena, ενώ η αστυνομία διερευνά την υπόθεση αυτή, ως ύποπτη τρομοκρατική επίθεση.

Η έκρηξη έγινε στο φουαγιέ του σταδίου, ενώ πολλοί γονείς έχασαν τα παιδιά τους τα οποία αγνοούνται μιας και δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία νεκρών, τραυματιών και αγνοουμένων.

Ο χώρος θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο στο εσωτερικό του σταδίου, με το προσωπικό των συνεργείων πρώτων βοηθειών να αναφέρει τραύματα από θραύσματα. Τα περισσότερα θύματα είναι παιδιά και έφηβοι. Οι κάτοικοι της περιοχής κινητοποιήθηκαν προκειμένου να βοηθήσουν τους τραυματίες, αλλά και να μεταφέρουν όσους ήθελαν στα σπίτια τους, καθώς ο υπόγειος σιδηρόδρομος της περιοχής δεν λειτουργεί.

 

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter: “Είμαι συγκλονισμένη από τα βάθη της καρδιάς μου. Λυπάμαι πολύ. Δεν έχω λόγια”. Επίσης, η ίδια αποφάσισε να αναστείλει την παγκόσμια περιοδεία της.

Αμέσως μετά την γνωστοποίηση της επίθεσης, δεκάδες τραγουδιστές και διάσημοι, έσπευσαν να στείλουν τη συμπαράσταση τους στους κατοίκους του Μάντσεστερ και να καταδικάσουν το τρομοκρατικό χτύπημα.

Δήλωση ανάρτησε στο Twitter και ο Τζέρεμι Κόρμπιν των Εργατικών. Θυμίζουμε πως όλα τα κόμματα της Βρετανίας αποφάσισαν να αναστείλουν τις προεκλογικές τους καμπάνιες εν όψει των εκλογών που είναι σε δυόμιση εβδομάδας.

“Είμαστε σοκαρισμένοι από την επίθεση που σημειώθηκε στο Μάντσεστερ. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων κι εκείνους που επλήγησαν”, ανακοίνωσε επίσης μέσω Twitter η UEFA.

Το μήνυμα του κωμικού, James Corden:

Τα μηνύματα τραγουδιστών και διασήμων στο Twitter:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα