news 24/7

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ Όλες οι εξελίξεις εδώ Όλες οι εξελίξεις

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντόρα Μπακογιάννη.

Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: Κανείς δεν τον θέλει νεκρό

"Κανείς δεν θέλει τον Κουφοντίνα νεκρό" δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη και απαντώντας στην Ιω. Κούρτοβικ, είπε πως μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης, είναι δολοφόνος 11 ανθρώπων. Πώς σχολίασε όσα ανέφερε ο Θοδωρής Δρίτσας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φαρμακευτική Κάνναβη

Ανοίγεται εξαγωγικό "παράθυρο" για τη φαρμακευτική κάνναβη

Απελευθέρωση των επενδύσεων στην παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης φέρνει το υπό διαβούλευση ν/σ του υπουργείου Ανάπτυξης, που ρυθμίζει θέματα εξαγωγής των προϊόντων σε μια διεθνή αγορά που διψάει για ανακούφιση από τη χρήση της.

Σκλαβενίτης σούπερ μάρκετ

Νέες επενδύσεις στο e-commerce από τον Σκλαβενίτη

Τρεις μήνες μετά την είσοδό της στην ηλεκτρονική αγορά και την πιλοτική λειτουργία του e-shop για τις περιοχές της Αττικής, η αλυσίδα Σκλαβενίτης ετοιμάζεται να παρέχει αυτή την υπηρεσία και στους καταναλωτές της Θεσσαλονίκης.

Τράπεζα της Ελλάδος

ΤΧΣ: Στη Βουλή ο Νόμος που ανοίγει τον δρόμο για συμμετοχή του Δημοσίου στις ΑΜΚ των Τραπεζών

Η βασική αλλαγή που φέρνει η νέα ρύθμιση είναι ότι επιτρέπεται στο ΤΧΣ να συμμετέχει σε αυξήσεις κεφαλαίου με την ιδιότητα του επενδυτή. Παράλληλα παρέχει και νομική ασυλία στα μέλη του ΤΧΣ.

Κτίριο της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σταδίου στην Αθήνα

Εθνική Τράπεζα: Ένα βήμα πριν την οριστική εξυγίανση του ισολογισμού

Με την ολοκλήρωση της πώλησης του project Frontier το δεύτερο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης το ύψος των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων (NPEs) θα υποχωρήσει στα 4 δισ. ευρώ περίπου. Οι επόμενες κινήσεις εξυγίανσης.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Υπόθεση Κουφοντίνα: Η απόλυτη σιωπή της Αρχής Προστασίας Δεδομένων

Παρά το γεγονός ότι η Σοφία Νικολάου επικαλέστηκε πολλές φορές πρόβλημα με τα προσωπικά δεδομένα στην υπόθεση Κουφοντίνα, η αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή δεν επενέβη, αν και ο νόμος της δίνει απόλυτο δικαίωμα.

Αποκριάτικη μάσκα

Τσικνοπέμπτη: Διαδικτυακά τσικνίσματα και αποκριάτικοι διαγωνισμοί από δήμους της Αττικής

Μπορεί φέτος να μην γιορτάσουμε όπως θα θελαμε την Τσικνοπέμπτη, ωστόσο κάποιοι δήμοι της Αττικής κάνουν ό,τι μπρούν για να μην μείνει κανείς μόνος. Τσικνίσματα, αποκριάτικοι διαγωνισμοί και κυνήγια χαμένου θησαυρού... διαδικτυακά.

ΚΟΣΜΟΣ

Το γενικό blackout στο Τέξας άφησε εκατομμύρια Τεξανούς χωρίς ρεύμα, θέρμανση και νερό για ημέρες

Μπλακάουτ στο Τέξας: Καθαιρέθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του διαχειριστή του δικτύου ηλεκτροδότησης

Ξεκίνησαν οι καθαιρέσεις στη διαχείριση του δικτύου ηλεκτροδότησης μετά το μπλακάουτ που άφησε εκατομμύρια πολίτες στο Τέξας χωρίς θέρμανση, ηλεκτρισμό και τρεχούμενο νερό για ημέρες.

O Γιουσάκoυ Μαεζάβα ψάχνει παρέα για το ταξίδι στη Σελήνη και δικαίωμα στην αίτηση έχουν όλοι οι δημιουργικοί άνθρωποι του πλανήτη.

Ο Γιουσάκου Μαεζάβα ψάχνει δημιουργικούς ανθρώπους για το ταξίδι στη Σελήνη

Ένα χρόνο μετά την αναζήτηση συντρόφου για να ταξιδέψουν μαζί στη Σελήνη, ο Γιουσάκου Μαεζάβα, ο οποίος έχει 'κλείσει' όλες τις θέσεις του SpaceX του Ίλον Μασκ για το πρώτο εμπορικό ταξίδι στη Σελήνη αναζητά οκτώ ανθρώπους να του κάνουν παρέα. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: "Στον τελικό του Big Brother βρισκόμουν σε κατάσταση σοκ"

Η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη μίλησε για την αντίδρασή της στο άκουσμα της είδησης πως ήταν η φετινή νικήτρια του Big Brother, μία αντίδραση που πολλοί χαρακτήρισαν ως υπερβολική. "Όλο αυτό το ξέσπασμα ήταν από συσσωρευμένη πίεση, από συσσωρευμένο άγχος", είπε.