45% έκπτωση συνέπειας στο ρεύμα και 35% στο φυσικό αέριο από την Protergia στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ

45% έκπτωση συνέπειας στο ρεύμα και 35% στο φυσικό αέριο από την Protergia στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Με το Protergia Double Energy MAX για οικιακούς πελάτες

45% έκπτωση στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας και 35% στους λογαριασμούς φυσικού αερίου, προσφέρει, για 2 ολόκληρα χρόνια, η Protergia στους πελάτες που θα τασυνδυάσουν και είναι συνεπείς στηνεξόφληση των λογαριασμών τους[1], μέσα από το Protergia Double Energy MAX, που διατίθεται στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Το Protergia Double Energy MAX απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες με αυτόνομη σύνδεση φυσικού αερίου (ενεργοποιημένη ή μη), καθώς και με νέα ήενεργή σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με τηνProtergia[2], ώστε να απολαμβάνουν μεγαλύτερη οικονομία στο σπίτι τους. Ειδικότερα:

· Για ηλεκτρικήενέργεια: Το πρόγραμμα «Οικιακό/Οικιακό Ν – MAX 45» προσφέρει 45% έκπτωση στις μοναδιαίες τιμές τηςενέργειας όλο το 24ωρο, του βασικού τιμολογίου της Protergia, με την εμπρόθεσμη εξόφλησητου λογαριασμού, για 2 χρόνια και πάγιο 2,60€/μήνα.

· Για φυσικό αέριο: Το πρόγραμμα «Φυσικό Αέριο Οικιακό Αυτόνομο MAX» παρέχει 35% έκπτωση στη μοναδιαία τιμή προμήθειαςφυσικού αερίου και πάγιο 3,5€/μήνα[3].

Δωρεάν με το Protergia Double Energy MAX, παρέχεται, στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, και ηυπηρεσία Protergia Home Care, με άμεση τεχνική βοήθεια για το σπίτι όλο το24ωρο, όλο τον χρόνο.

Όλοι οι οικιακοί καιεταιρικοί πελάτες ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου τηςProtergia, μπορούν να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους στο δίκτυο καταστημάτων COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, όπου βρίσκουν ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις, αλλά και μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας, που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.

Η Protergia είναι ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείαςενέργειας στην Ελλάδα, και προσφέρει υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος καιφυσικού αερίου σε χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.

[1] Προϋποτίθεται η εξόφληση του εκάστοτε λογαριασμού Έναντι καιΕκκαθαριστικού μέχρι και την ημερομηνία λήξης του.

[2]Η αυτόνομη σύνδεση φυσικού αερίου, ενεργοποιημένηή μη, καθώς και η νέα ή ενεργή σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με τηνProtergia πρέπει να είναι στο ίδιο ΑΦΜ.

[3] Οι χρεώσεις και οι εκπτώσεις αφορούν στις μοναδιαίες τιμές ανταγωνιστικούσκέλους του τιμολογίου, και στην Ηλεκτρική Ενέργεια και στο Φυσικό Αέριο, εφόσονδεν ενεργοποιηθεί το δικαίωμα του προμηθευτή για εφαρμογή όρων αναπροσαρμογήςτων χρεώσεων, με προϋπόθεση συνέπειας στην ηλεκτρική ενέργεια & πάγιο2,6€/μήνα, συνδυαστικά με το «Φυσικό Αέριο Οικιακό Αυτόνομο MAX», με πάγιο 3,5€/μήνα. Συνδυαστικό όφελος 210€ το χρόνογια μέσο πελάτη ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου για τιμή Protergia Ιουνίου 2020. - Ισχύει για 24μηνη σύμβαση & νέεςοικιακές συνδέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΡΑΕ.

SHARE:

24Media Network