«Αποτύπωμα Ψαριού»: Η καινοτόμα υπηρεσία ιχνηλασιμότητας από την TRATA

«Αποτύπωμα Ψαριού»: Η καινοτόμα υπηρεσία ιχνηλασιμότητας από την TRATA

Η εταιρεία TRATA παρουσιάζει την καινοτόμα υπηρεσία ιχνηλασιμότητας, «Αποτύπωμα Ψαριού», που δημιούργησε και υλοποίησε, σε συνεργασία με την εταιρεία iKnowHow και τη Γενική Διεύθυνση Αλιείας.

Πρόκειται για ένα σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής της πορείας των ψαριών της TRATA, από το αρχικό στάδιο αλίευσής τους μέχρι να φτάσουν στο πιάτο μας.

Με μια επίσκεψη στο blog www.tratagreece.gr, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί εύκολα και γρήγορα να έχει μια σαφή και ξεκάθαρη εικόνα για το ψάρι που επέλεξε. Πιο συγκεκριμένα, το «Αποτύπωμα Ψαριού» απεικονίζεται στο μπροστινό μέρος της κάθε συσκευασίας σαρδέλας ή γαύρου με μία κυκλική ομώνυμη σφραγίδα, ενώ πάνω στη συσκευασία υπάρχει ένας 5ψήφιος κωδικός. Μπαίνοντας στο https://www.tratagreece.gr/track-and-trace/ και καταχωρώντας τον κωδικό αυτό, δίνεται στον κόσμο η δυνατότητα να μάθει τηνιστορία του ψαριού, δηλαδή από πού και με ποιον τρόπο έχει αλιευθεί, αλλά καινα εξασφαλίσει ότι τα αλιευτικά σκάφη λειτουργούν με νόμιμη άδεια.

Όλες οι πληροφορίες που παρέχει το «Αποτύπωμα Ψαριού» διασφαλίζουν στον καταναλωτή, όχι μόνο ότι το ψάρι που τρώει είναι νόστιμο και θρεπτικό, αλλά και ότι ο τρόπος αλίευσής του σέβεται το θαλάσσιο πλούτο.

Η TRATA, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, με περισσότερα από 90 χρόνια εξειδίκευσης στο ψάρι,επενδύει συνεχώς σε καινοτομίες όσον αφορά τη μονάδα παραγωγής της, δημιουργεί νέες γεύσεις και έχει καταφέρει να μπει όχι μόνο στα ελληνικά σπίτια, αλλά καινα κερδίσει τις εντυπώσεις της παγκόσμιας αγοράς, χάρη στην ποιότητα, τη γεύση και την πρωτοτυπία των προϊόντων της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα