Ένα ενδυματολογικό ταξίδι στην Ιαπωνία από την TOMMY HILFIGER TAILORED

Ένα ενδυματολογικό ταξίδι στην Ιαπωνία από την TOMMY HILFIGER TAILORED

Η νέα συλλογή της TOMMY HILFIGER TAILORED για τον Χειμώνα 2019 είναι εδώ και θα τη λατρέψει κάθε στιλάτος ταξιδιώτης.

Το iconic Tuxedo για το ρεβεγιόν είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που έχεις! Τι καλύτερο από ένα λευκό πουκάμισο με ένα μαύρο tuxedo, με μαύρο παπιγιόν;

Η Tailored συλλογή της Tommy Hilfiger για τον Χειμώνα 2019 μας ξαφνιάζει για ακόμα μία φορά και συνδυάζει αυτό το look με μαύρο biker jacket και chino παντελόνι! Φυσικά, δε πάει πίσω το μαύρο 100% κασμιρένιο ζιβάγκο πουλόβερ είτε με μαύρο είτε με γκρι καρό κοστούμι, όπου είναι διαχρονική, αλλά και safe επιλογή.

Iconic outwear κομμάτια, συμπεριλαμβανομένου του 3 σε 1 car coat, το blazer και το γιλέκο, είναι δοσμένα με ένα πιο τεχνικό και βιώσιμο twist με υδατοαπωθητικές επιστρώσεις, αποσπώμενες κουκούλες και μαλακή επένδυση ινών Sorona®.

Τα εκλεπτυσμένα, μαλακά κατασκευασμένα twos και blazer συνδυάζονται με flex flannel υφάσματα και διαχρονικά σχέδια, όπως λεπτές ρίγες και καρό, ενώ η έμπνευση από την Ιαπωνία γιορτάζεται με ένα circular kimono print.

Η signature κόκκινη, λευκή και μπλε χρωματική παλέτα του brand αναβαθμίζεται σε όλη την έκτασή της δημιουργώντας μια συλλογή που προσθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά και ευελιξία στο κλασικό αμερικανικό cool DNA της μάρκας.

Η Tailored συλλογή Tommy Hilfiger για τον χειμώνα 2020 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και στο tommy.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα