Γιόρτασαν το Καλοκαίρι με ένα δροσερό Ουζάκι!

Γιόρτασαν το Καλοκαίρι με ένα δροσερό Ουζάκι!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το «Ελευθέριος Βενιζέλος» εύχεται στους επισκέπτες του Καλό Καλοκαίρι με ένα καραφάκι Ούζο.

Όσοι ταξίδευαν στις 2 Ιουνίου με προορισμό την Ελλάδα και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απόλαυσαν μια ευχάριστη έκπληξη: Το Ούζο Πλωμαρίου επιλέχθηκε μέσω διαγωνισμού από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για να καλωσορίσει τους καλοκαιρινούς επισκέπτες της Αθήνας και έτσι στο αεροδρόμιο διοργανώθηκε ένα όμορφο event με άρωμα Ελλάδας και πρωταγωνιστή το εθνικό μας απόσταγμα που δεν είναι άλλο από το Ούζο!

Το Ούζο Πλωμαρίου σε συνεργασία με το αεροδρόμιο της Αθήνας προσέφερε στους επιβάτες των πτήσεων που πραγματοποιήθηκαν στις 2 Ιουνίου το αγαπημένο τους Ούζο: Λίγο μετά την προσγείωση τους στην Ελλάδα, οι πρώτοι ταξιδιώτες του Καλοκαιριού, παρέλαβαν μια φιάλη από το 100% διπλής απόσταξης Ούζο Πλωμαρίου. Το πρωτότυπο αυτό καλωσόρισμα στους αφιχθέντες επιβάτες έγινε στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου και συνοδευόταν από έναν μίνι οδηγό Ουζοποσίας.

Έλληνες και ξένοι ταξιδιώτες “πήραν γεύση” Ελλάδας, λίγα λεπτά αμέσως μετά την προσγείωσή τους και έτσι ξεκίνησαν οι διακοπές τους με μια όμορφη εμπειρία, λαμβάνοντας ως δώρο το No.1 ελληνικό Ούζο, το Ούζο Πλωμαρίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το «Ελευθέριος Βενιζέλος» εύχεται στους επισκέπτες του Καλό Καλοκαίρι με ένα καραφάκι Ούζο. Το περασμένο Καλοκαίρι η εκδήλωση είχε επαναληφθεί καθώς και τότε όπως και τώρα οι φίλοι της σελίδας του Αεροδρομίου στο FB, στο ερώτημα τι χαρακτηρίζει το ελληνικό Καλοκαίρι απάντησαν και απαντούν με το χέρι στην καρδιά «Ένα καραφάκι Ούζο»!!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα