HUAWEI Month! Έρχονται νέα προϊόντα, ασυναγώνιστες προσφορές και μοναδικά προνόμια για όλους τους καταναλωτές από το AppGallery της Huawei!

HUAWEI Month! Έρχονται νέα προϊόντα, ασυναγώνιστες προσφορές και μοναδικά προνόμια για όλους τους καταναλωτές από το AppGallery της Huawei!

Τεχνογνωσία, καινοτομία, εμπιστοσύνη και ανταποδοτικότητα: το οικοσύστημα συσκευών της Huawei μεγαλώνει και προσφέρει νέες συσκευές σε πολλές προϊοντικές κατηγορίες, ενώ παράλληλα το AppGallery εμπλουτίζεται με ολοένα και περισσότερες top εφαρμογές, και προσφέρει προνόμια μεγάλης αξίας στον καταναλωτή.

Μέσω διαδικτυακής συνέντευξης τύπου, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου,η HUAWEI Ελλάδος ενημέρωσε εκπροσώπους των ΜΜΕ και συνεργάτες της για τα νέασυναρπαστικά λανσαρίσματα που αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες στηνελληνική αγορά σε smartphones, smartwatches, ευφυή ακουστικά με προσαρμόσιμοActive Noise Cancelling, laptop και tablet, καθώς και για τις προσφορές που θα συνοδεύουν την περίοδο προπαραγγελιών αλλά και τα super deals σε μεγάλη γκάμαπροϊόντων. ‘Όλα αυτά θα ισχύσουν καθόλη την διάρκεια του “Huawei Month” τηςνέας μεγάλης καμπάνιας της Huawei που θα διαρκέσει από 21 Σεπτεμβρίου έως τις11 Οκτωβρίου. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν επίσης και για τις νέες καιεπερχόμενες προσθήκες τοπικών εφαρμογών στο AppGallery, οι οποίες θασυνοδεύονται από σημαντικά προνόμια για τους καταναλωτές, συνολικής αξίας έωςκαι 780€!

Καινοτομώντας διαρκώς στο σχεδιασμό τεχνολογικών προϊόντων, ηHuawei πλέον ενισχύει την ηγετική της θέση πέραν του κλάδου τωνsmartphones και υπογραμμίζει τη δέσμευση της να φέρει τη δύναμη τηςτεχνολογίας σε κάθε χρήστη, σπίτι και επιχείρηση, προκειμένου να κάνει πιοεύκολη την καθημερινότητα των καταναλωτών και να χτίσει ένα ολοκληρωμένοοικοσύστημα συσκευών και εφαρμογών, ένα σύμπαν ολικής εξυπηρέτησης και διασυνδεσιμότητας με εύκολη αλληλεπίδραση και ευελιξία στη χρήση, κάνοντας τηνεξυπηρέτηση του χρήστη κάτι πέρα από αυτονόητη, με συσκευές τελευταίας τεχνολογίας που καλύπτουν όλες τις καθημερινές ανάγκες των χρηστών(επικοινωνία, εργασία, ψυχαγωγία, παρακολούθηση υγείας, φυσική άσκηση,επαγγελματική άθληση και προπόνηση κλπ), η Huawei συνεχίζει να εξελίσσεται, ναεπεκτείνεται σε νέους τομείς και να εμπλουτίζει την γκάμα της με νέα προϊόντακορυφαίων προδιαγραφών που γίνονται ανάρπαστα στην αγορά, ικανοποιούν απόλυτατους χρήστες και ενισχύουν ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη των καταναλωτώνπρος την εταιρεία.

Νέα προϊόντα καταφθάνουν στην ελληνική αγορά -δώρα με κάθε προπαραγγελία!

Στο πλαίσιο του “Huawei Month” και με αυτή την φιλοσοφία στοεπίκεντρο- η Huawei ανακοίνωσε μια σειρά νέων προϊόντων που καταφθάνουνσύντομα στην ελληνική αγορά: τα Watch GT2 Pro, το Watch GT FIT καιτην ανανεωμένη έκδοση του γυναικείου Watch GT2 σε νέο χρώμα (White) (τα νέα «έξυπνα» ρολόγια της Huawei με υψηλή αισθητική, νέα προγράμματα άθλησηςκαι εξελιγμένες δυνατότητες παρακολούθησης φυσικής άσκησης), τα Freebuds Pro(νέα εξελιγμένη έκδοση των wireless ακουστικών της Huawei, με IntelligentActive Noise Cancellation που αναγνωρίζει το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται καιενεργοποιεί την κατάλληλη ρύθμιση ακύρωσης εξωτερικού θορύβου), το κορυφαίοοκταπύρηνο smartphone P Smart 2021, τα ολοκαίνουργια ελαφριάπολυλειτουργικά λάπτοπ υψηλών επιδόσεων MateBook X και MateBook 14 και τα νέα τάμπλετ για κάθε χρήση MatePad T10 και MatePad T10s (ταοποία θα φτάσουν στην ελληνική αγορά σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα)-όλα με αμέτρητες δυνατότητες χάρη στο καινοτόμο σύστημα Huawei Share.

Τα νέα gadgets με μια ματιά:

WatchGT 2 Pro:

· 1.39’’ οθόνη AMOLED, για καθαρή οπτική εμπειρία και εύκοληλειτουργία

· Διάρκεια μπαταρίας 2 εβδομάδες (2 εβδομάδες τυπική χρήση, 30 ώρες GPS non stop, 10 ώρες bluetooth calling, 24 ώρες music playback)

· Premium σχεδιασμός (επιφάνεια από ζαφείρι, σώμα από τιτάνιο,κεραμική πίσω επιφάνεια)

· Εύκολη ασύρματη φόρτιση, 10 ώρες λειτουργίας με μόλις 5 λεπτά

· 5 ATM αδιαβροχοποίηση (Έως 50 μέτρα βάθος, έως 10 λεπτά)

· Χρήση Κάμερας και Bluetooth Κλήσεις

· Music Playback

· 100 τρόποι προπόνησης και ενσωματωμένο GPS

· Παρακολούθηση Ύπνου, Καρδιακών Παλμών, Άγχους και κορεσμούοξυγόνου αίματος

HuaweiWatch FIT:

· 1.64’’ AMOLED Οθόνη, με αναλογία οθόνης προς σώμα 70%, για ευρύοπτικό πεδίο και έντονη λεπτομέρεια

· Διάρκεια μπαταρίας 10 ημερών και γρήγορη φόρτιση (10 ημέρεςμε τυπική Χρήση, 1 ημέρα χρήσης με μόλις 5 λεπτά φόρτισης)

· Το WATCH FIT διαθέτει αρχιτεκτονική διπλού chipset και σύστημα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας

· 96 Τρόποι Προπόνησης (συμπεριλαμβανομένων 11 επαγγελματικών και 85προσαρμοσμένων)

· Καταγραφή Καρδιακών Παλμών

· Καταγραφή Ύπνου

· Παρακολούθηση κορεσμού οξυγόνου αίματος

· Παρακολούθηση γυναικείου κύκλου

· Παρακολούθηση του στρες

· Smart Remote

HuaweiWatch GT 2 WHITE:

· Κομψός Σχεδιασμός: Εμπειρία Smooth Touch – 3D οθόνη

· Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

· Σύντροφος για φυσική άσκηση (15 προγράμματα για αθλήματαεσωτερικού και εξωτερικού χώρου)

· Παρακολούθηση Υγείας

· Καταγραφή καρδιακών παλμών

· TruSeen™ 3.5 – TruRelax™ – TruSleep ™)

HuaweiP Smart 2021:

· 6.67” HUAWEI Ultra FullView Οθόνη

· Ευρεία και συναρπαστική οπτική εμπειρία

· 48MP AI Τετραπλή Κάμερα για υπέροχες φωτογραφίες κάθεστιγμή (8MPf/2.4 Υπερ-Ευρυγώνιος Φακός / 48MP f/1.8 Βασικός Φακός / 2MP f/2.4 Φακός Βάθους/ 2MP f/2.4 Macro Φακός)

· Smart Snapshot – Περισσότερα από 10 σενάρια λήψης

· Ευρυγώνιες ή Κοντινές Λήψεις

· Super Νυχτερινές Λήψεις

· HUAWEI 22.5W SuperCharge Τεχνολογία

· 2 ώρες παρακολούθησης βίντεο με χρόνο φόρτισης 10 λεπτών

· 4GB RAM + 128GB ROM

· Καλύπτει πάντα τις ανάγκες σας για πολλές εργασίες με αρκετό χώρογια όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές, φωτογραφίες, βίντεο και παιχνίδια

HuaweiFreebuds Pro:

· Διαθέσιμα σε 3 χρώματα

· Νέα Σχεδίαση για Καλύτερη Εφαρμογή & Σταθερότητα: ΤαHUAWEI FreeBuds Pro παρέχουν την τέλεια ισορροπία μεταξύσταθερότητας και άνεσης

· Έξυπνο Dynamic Active Noise Cancellation: Αλλάζουν έξυπνα τηλειτουργία noise cancellation ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίοβρίσκεστε.

o General: Περιβάλλον με Θόρυβο: Δρόμος, Καφετέρια,

o Cosy: Ήσυχο Περιβάλλον: Βιβλιοθήκη, Χώρος Εργασίας

o Ultra: Περιβάλλον με Θόρυβο: Αεροπλάνο, Μετρό

· Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

o ANC απενεργοποιημένο: 7 ώρες (μία φόρτιση) 30 ώρες (με τη θήκη φόρτισης)

o ANC ενεργοποιημένο: 4.5 ώρες (μία φόρτιση) 20 ώρες (με τη θήκη φόρτισης)

o ANC απενεργοποιημένο: 4 ώρες (μία φόρτιση) 18 ώρες (με τη θήκη φόρτισης)

o ANC ενεργοποιημένο : 3.5 ώρες (μία φόρτιση) 16 ώρες (με τη θήκη φόρτισης)

· Τεχνολογία Γρήγορης Φόρτισης (Υποστήριξη ενσύρματης καιασύρματης φόρτισης

Huawei Month (21/9 – 31/10) στο επίσημο δίκτυο συνεργατών τηςHuawei! Αναλυτικά τα δώρα και οι προσφορές!

· Από 28/9 μέχρι 11/10, το WatchGT 2 Pro διατίθεται για προπαραγγελία με δώρο τα Freebuds 3i

· Από 28/9 μέχρι 11/10, το WatchGT 2 – White διατίθεται για προπαραγγελία με δώρο τη ζυγαριά MirrorSmart Scale!

· Από 28/9 μέχρι 11/10, το WatchGT FIT διατίθεται για προπαραγγελία με δώρο τη ζυγαριά Mirror SmartScale!

· Η ακριβής ημερομηνίαδιάθεσης των FreeBuds Pro θα ανακοινωθεί σύντομα.

· Η ακριβής ημερομηνίαδιάθεσης του P Smart 2021 θα ανακοινωθεί σύντομα.

· Επίσης, στα πλαίσια του “Huawei Month”μεγάλες εκπτώσεις συνεχίζονται μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου σε περισσότεραπροϊόντα: AG smartphones (P40 lite, P40 lite e, P Smart S και Y5P),λάπτοπ (MateBook D 14″), τάμπλετ (T3 2+16 LTE) καιsmartwatches (Watch GT 2 W-Gold, Watch GT 2 M, HUAWEI WATCH GT2e, HUAWEI WATCH).

Νέες Top ελληνικές εφαρμογές έρχονται στο Huawei AppGallery – μοναδικά προνόμια γιατους χρήστες αξίας έως 780€!

Η HUAWEI επίσης σήμερα ανακοίνωσε μια σειρά από νέες εφαρμογές που πρόσφαταεντάχθηκαν στο AppGallery και εφαρμογές που θα ενταχθούν στο άμεσο μέλλον οι οποίες είναι απαραίτητες στον σύγχρονο καταναλωτή.. Ενδεικτικά αναφέρθηκανοι εφαρμογές ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, Χρυσή Ευκαιρία, Nova Go, ERTFlixκαι Viva.gr, καθώς και τα mobile apps των τραπεζών Eurobank, AlphaBank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.

Από σήμερα κάθε χρήστης HMS συσκευής μπορεί να έχει στη διάθεσή του την εφαρμογή €πιστροφή App, εφαρμογή που συνδέεται με το πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών €πιστροφή της Eurobank, το μοναδικό πρόγραμμα στην ελληνική αγορά πουεπιστρέφει στους καταναλωτές πραγματικά ευρώ. Σε μερικές ημέρες εντάσσεται καιτο Eurobank Mobile App για τραπεζικές συναλλαγές. Κατά τη διάρκεια τηςδιαδικτυακής συνέντευξης Τύπου συμμετείχαν στελέχη από τις τράπεζες Eurobankκαι Εθνική, καθώς και εκπρόσωπος της ΕΡΤ/ΕΡΤFlix, σχολιάζοντας με δήλωσή τουςτην εμπειρία τους με το νέο οικοσύστημα της HUAWEI και τα οφέλη της ένταξης τηςεφαρμογής τους στο HUAWEI AppGallery σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας. Συγκεκριμένα η κα. Χριστίνα Αποστόλου, Mobile Services Product Manager, Eurobank, δήλωσε: “Η Eurobank, η πρώτη ελληνική τράπεζαπου εντάσσεται στο AppGallery, επιβεβαιώνουμε ότι στόχος μας είναι ναπρωτοπορούμε στις τεχνολογικές εξελίξεις. Η συνεργασία με την Huawei, μας δίνειτη δυνατότητα να προσφέρουμε τις εφαρμογές μας, σε όλο και περισσότερουςκαταναλωτές και συγκεκριμένα στο συνεχώς αυξανόμενο κοινό με HMS κινητά”.

Στην συνέχεια ο κος Γιώργος Μαρίνος, Director of Digital Transformation της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος ευχαρίστησε την ομάδα της Huawei για όλη τηνυποστήριξη και τόνισε: «Θέλουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω την συνεργασία μαςμε την Huawei τόσο στο κομμάτι του HMS καλύπτοντας τους συνεχόμενα αυξανόμενους χρήστες HMS συσκευών όσο και σε υπόλοιπους τεχνολογικούς τομείς, όπου η Huawei πρωτοπορεί παγκοσμίως.»

Τέλος,ο κος Παναγιώτης Ρότας, New Media Tech Director της ΕΡΤ δήλωσε: «Ο κόσμος μας ζήτησε να ενταχθούμε στην πλατφόρμα του Huawei AppGallery και πολύάμεσα το κάναμε πράξη μέσα σε μία εβδομάδα με την υποστήριξη της Huawei. Το HMSείναι μία δυναμική πλατφόρμα και η Huawei εταιρεία συνυφασμένη με τηντεχνολογική πρωτοπορία. Θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας ώστε να επιτύχουμεπολλούς στόχους τους οποίους θεωρούμε κοινούς.»

Επίσης, ο κος Γιώργος Μήτρης, Assistant Manager – Digital Networks Division της Alpha Bank έστειλε δήλωση αναφέρονταςσχετικά: «Στόχος της Alpha Bank είναι η εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας,φροντίζοντας οι εφαρμογές μας να είναι διαθέσιμες σε όλους τους κατασκευαστέςκαι τις συσκευές που κυκλοφορούν, όπως και σε όλα τα λειτουργικά συστήματα… η συνεργασία μας με την Huawei, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούςμήνες, είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη…. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Huawei τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για την πολύτιμη βοήθειά τους σε αυτή την προσπάθεια.»

Στην συνέχεια, ο Πέτρος Δρακόπουλος, Marketing Director της Huawei, ευχαρίστησε όλεςτις συνεργαζόμενες εταιρείες για την εξαίρετη διαχείριση, την θετική διάθεσηκαι την αποτελεσματική συνεργασία. Επίσης εξέφρασε την ικανοποίηση της Huawei για την θετική ανταπόκριση των ελληνικών τραπεζών λέγοντας χαρακτηριστικά πωςόταν σε επιλέγουν και σε εμπιστεύονται για συνεργάτη οι μεγαλύτερες τράπεζεςτης χώρας αυτομάτως αυτό διαλύει και οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με την ασφάλεια του καταστήματος εφαρμογών της Huawei.

Στο πλαίσιο του Huawei Month, τα νέα top ελληνικά applications που μόλις εντάχθηκανστην πλατφόρμα (Eurobank Mobile App, €πιστροφή App και xe.gr app) θα προσφέρουνεξαιρετικά οφέλη στους τελικούς χρήστες οι οποίες θα ενταχθούν στο συνολικόπακέτο προνομίων με την συμμετοχή και των efood, Taxiplon, Parkaround,Domino’s και e-fresh, που προσέφεραν ανανεωμένα πακέτα στους τελικούςχρήστες HMS συσκευών με το συνολικό όφελος να φτάνει το ποσό των 780 Ευρώ* σε επιστροφή χρημάτων, δωρεάν πάρκινγκ, έκπτωση για online παραγγελίες, δωρεάνκαφέ, Premium 6μηνη συνδρομή κλπ.

Αναλυτικότερα,τα προνόμια συνολικής αξίας έως και 780€ που μπορούν να διεκδικήσουν οι χρήστεςτου HUAWEI AppGallery*:

· Κατεβάστε τις εφαρμογές Eurobank Mobile App και €πιστροφή App και κερδίστε επιστροφή από 50€ έως 500€ ευρώ €πιστροφή.

· Απολαύστε δωρεάν καφέ για 15 ημέρες μέσω της εφαρμογής efood.

· Κάντε τις μετακινήσεις σας με ταξί με κέρδος συνολικά 30€ (3€ ανάκούρσα) μέσω της εφαρμογής Taxiplon Passenger.

· Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή xe.gr με όλα τα προνόμια τωνpremium συνδρομητών της, για 6 μήνες.

· Απολαύστε 12 δωρεάν πίτσες μέσω της εφαρμογής της Domino’sPizza.

· Παραγγείλτε είδη supermarket με έκπτωση σε 3 παραγγελίες μέσω τηςεφαρμογής e-Fresh.

· Παρκάρετε με έκπτωση έως και 20 φορές μέσω της εφαρμογής ParkAround.

H περίοδος προσφορών Huawei Month θα διαρκέσει από 21 Σεπτεμβρίου έως και 31 Οκτωβρίου στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της HUAWEI. Παράλληλα θα είναι διαθέσιμο και το πακέτο προνομίων μέσω των εφαρμογών στο Application Gallery σε συνεργασία με τους παρόχους κορυφαίων και δημοφιλών εφαρμογών στην Ελλάδα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τοπακέτο των προνομίων μέσω του HUAWEI Application Gallery επισκεφθείτε τηνεπίσημηιστοσελίδα της Huawei

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα