Η Globe One Digital απέσπασε 2 βραβεία στην κατηγορία “Best Use of Search Marketing Strategy” στα Tourism Awards 2014

Η Globe One Digital απέσπασε 2 βραβεία στην κατηγορία “Best Use of Search Marketing Strategy” στα Tourism Awards 2014

Η Globe One Digital διακρίθηκε λαμβάνοντας το χρυσό αλλά και το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία “Best Use of Search Marketing Strategy” στην 1η Τελετή Απονομής των Tourism Awards 2014

Η Globe One Digital διακρίθηκε λαμβάνοντας το χρυσό αλλά και το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία “Best Use of Search Marketing Strategy” στην 1η Τελετή Απονομής των Tourism Awards 2014 η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Απριλίου μέσα σε αισιόδοξο και εορταστικό κλίμα.

Η εταιρεία ξεχώρισε για τις digital στρατηγικές που εφάρμοσε σχετικά με την αξιοποίηση μηχανών και τεχνικών αναζήτησης (SEO & SEM). Συγκεκριμένα η εταιρεία κέρδισε το χρυσό βραβείο για την AirFastTickets, το διεθνές online travel agency που διατηρεί γραφεία σε 5 χώρες και έχει σαν στόχο την δημιουργία καινοτόμων ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Η Globe One Digital εφαρμόζοντας Search marketing performance στρατηγικές συνέβαλλε στην ανάδειξη της AirFastTickets σε Νο 1 Digital Brand στο Travel στην Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία η Globe One Digital κέρδισε το ασημένιο βραβείο για το Digital & Social Marketing  της Grecotel, μέλος του ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη. Ο τρόπος με τον οποίο η εταιρεία επικοινώνησε ψηφιακά το μοναδικό Brand identity της Grecotel  με εξειδικευμένες τεχνικές, προσέλκυσε τεράστιο κομμάτι του ταξιδιωτικού κοινού από την εγχώρια και παγκόσμια αγορά.

Τα Tourism Awards αποτελούν ένα νεοσύστατο θεσμό, που διοργανώθηκε από τo Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στο χώρο του Τravel, Hospitality & Leisure.

Η Globe One Digital κέρδισε όλα τα βραβεία στην κατηγορία που συμμετείχε, συναγωνιζόμενη μεγάλα agencies του ελληνικού χώρου. Η βράβευση της εταιρείας αποδεικνύει έμπρακτα την αφοσίωση, την εμπειρία και την σημαντική θέση που κατέχει στο κομμάτι του Travel Performance Marketing ως κορυφαία εταιρεία στο digital marketing.

Τα βραβεία παρέλαβε o CEO της Globe One Digital, κος Δημήτρης Παπουτσής, ο οποίος αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία με όλες τις ομάδες, ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον επιχειρηματία κο Ν. Κοκλώνη, ιδρυτή της AirFastTickets.

Η αξιολόγηση των συμμετοχών πραγματοποιήθηκε από έγκριτη κριτική επιτροπή, η οποία απαρτιζόταν από γνωστές προσωπικότητες, ακαδημαϊκούς διεθνούς εμβέλειας, επιτυχημένους practitioners και φημισμένους συμβούλους επιχειρήσεων.

Η Globe One Digital είναι ένα digital marketing agency που προσφέρει από το 1997 Web & Performance services σε κορυφαία ελληνικά και διεθνή brands στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές ακόμη χώρες. Η εξειδίκευσή της εταιρείας στο Travel Performance Marketing οδήγησε στην επιτυχή διαχείριση πολυάριθμων projects σε Search και Social Media, με εξειδίκευση στην απόδοση της ψηφιακής επικοινωνίας σε κάθε επίπεδο. Είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Google στην Ελλάδα, ανήκει στο πρόγραμμα Google SEM Stars και έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Online Media Publishers σε επίπεδο στρατηγικής επικοινωνίας.

SHARE:

24Media Network